HerNews.gr
Διεθνή

Bella Hadid: «Ήμουν μόνιμα σε βασανιστικό ψυχικό και σωματικό πόνο»

Η Bella Hadid μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για την ψυχική της υγεία σε μία συγκινητική συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσεις.
Το 25χρονο supermodel μίλησε στο WSJ. για τη σειρά της έκδοσης «My Monday Morning», και μιλά ανοιχτά για τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία, τους οποίους περιέγραψε ως «εξοντωτικούς και εξουθενωτικούς».

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο ποιο είναι το μυστικό της και πώς συνδυάζει το ντύσιμό της το πρωί, η Hadid εξήγησε ότι δεν είχε στυλίστα:

«Εδώ και πολύ καιρό, ίσως δύο χρόνια τώρα» και ότι βρισκόταν «σε μία τόσο περίεργη κατάσταση ψυχικά, ήταν πολύ περίπλοκο για μένα να βγω από το σπίτι και να φορέσω μια ωραία ρούχα, ειδικά με το άγχος των παπαράτσι».

Η Bella Hadid μιλά για την ψυχική της υγεία και ανοίγει την καρδιά της

Όμως, αφού έμαθε να αντιμετωπίζει το άγχος της, η Hadid αποκάλυψε ότι έμαθε να αγαπά τη μόδα και να ντύνεται με τρόπο που την κάνει χαρούμενη.

«Τον τελευταίο χρόνο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μάθω ότι ακόμα κι αν οι άνθρωποι μιλούν για το στυλ μου ή αν τους αρέσει ή αν δεν τους αρέσει, δεν έχει σημασία, γιατί είναι το στυλ μου», σημείωσε.

«Όταν φεύγω από το σπίτι το πρωί, αυτό που σκέφτομαι είναι: Αυτό με κάνει χαρούμενη; Νιώθω καλά σε αυτό και νιώθω άνετα;»

Στη συνέντευξή της στο WSJ, η Hadid συνέχισε να συζητά για την ψυχική της υγεία, καθώς και για τον τρόπο σκέψης πίσω από μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε τον Νοέμβριο, όπου δημοσίευσε μια σειρά από selfies της να κλαίει, κάνοντας την κατάθεση ψυχής της.

«Είχα πραγματικά καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά μου ή ο γιατρός μου με ρωτούσαν πώς είμαι και αντί να πρέπει να απαντήσω με μήνυμα, τους έστελνα απλώς μια φωτογραφία», είπε.

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για μένα να κάνω εκείνη τη στιγμή γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να εξηγήσω πώς ένιωθα».

«Ήμουν μόνιμα σε βασανιστικό και εξουθενωτικό, ψυχικό και σωματικό πόνο και δεν ήξερα γιατί. Αυτό συνέβαινε τα τελευταία τρία χρόνια», συνέχισε. «[Όταν δημοσίευσα τις φωτογραφίες] ήταν για να βεβαιωθώ ότι όποιος νιώθει έτσι, πρέπει να ξέρει ότι είναι οκ να νιώθει έτσι».

Η Hadid πρόσθεσε:

«Αν και στο Instagram τα πράγματα φαίνονται τόσο όμορφα, στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι κουρασμένοι. Ένιωσα ότι ήταν απλώς καλό για μένα που μπορούσα να πω την αλήθεια μου και κάποια στιγμή δεν μπορούσα πλέον να δημοσιεύω ωραίες φωτογραφίες με όμορφες στιγμές.»

Η Hadid ρωτήθηκε επίσης για την τρέχουσα ψυχική της κατάσταση, η οποία είπε ότι είναι πολύ καλύτερη τώρα.

Εξήγησε, ωστόσο, ότι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζει τους αγώνες της σε καθημερινή βάση.

«Έχω καλές μέρες. Σήμερα είναι μια καλή μέρα», είπε στο WSJ. «Η «ομίχλη» που σκοτεινιάζει το κεφάλι μου είναι πολύ καλύτερα, δεν νιώθω πως κατάθλιψη. Δεν έχω τόσο άγχος όσο συνήθως.»

«Αλλά αύριο θα μπορούσα να ξυπνήσω και [να είμαι] το εντελώς αντίθετο», πρόσθεσε. «Γι’ αυτό είμαι τόσο συγκλονισμένη».

Συνεχίζοντας να μιλά για την ειλικρινή της ανάρτηση στο Instagram, η Hadid εξήγησε ότι «με έκανε λιγότερο μοναχική γιατί είχα πολλούς ανθρώπους που έλεγαν: «Έτσι νιώθω κι εγώ».

«Το να περπατάω έξω, να μπορώ να θυμάμαι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περνούν πράγματα και έχουν παρόμοια μοτίβα με εμένα, με κάνει να νιώθω καλύτερα», πρόσθεσε.

 «Δεν ξέρω αν δεν είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι στο Instagram, και αυτό είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να είμαι για πάντα στο Instagram. Αισθάνομαι ότι κάτι αλλάζει όμως, και αυτό είναι το σημαντικό για μένα.»

Νεότερα Άρθρα

Φιλιππίνες: Ανοίγουν τα σχολεία πρώτη φορά μετά την πανδημία

Her News

Μελίντα Γκέιτς: Τι αγόρασε λίγο πριν από το διαζύγιο;

Her News b

Mahsa Amini: Οι γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατό της

HerNewskl