HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λένα Παπαληγούρα: Θα τη δούμε στη δεύτερη σεζόν του Maestro – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου του Maestro έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και διεθνώς καθώς είναι η πρώτη ελληνική σειρά που εντάχθηκε στο Netflix.

Μάλιστα τα σχόλια που έλαβε το Maestro από το διεθνή κοινό ήταν τα καλύτερα με τον κόσμο να επισκέπτεται τους Παξούς -όπου γυρίστηκε η σειρά- και να ψάχνει το σχολείο και τα σπίτια όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη του ότι θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα στη δεύτερη σεζόν και ένα από αυτά όπως φαίνεται, θα είναι η Λένα Παπαληγούρα.

Σε συνέντευξή της στο ΤΥΠΟΣ TV, η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει στο Maestro, ενώ μάλιστα έδωσε και μερικές λεπτομέρειες του ρόλου της.

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το “ναι”».

Αναφορικά με τον ρόλο της, η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε: «Την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νανά Παλαιτσάκη: «Βρίσκονται άσχετοι σε εκπομπές σε θέσεις που δεν θα έπρεπε να είναι»

Her News b

«Φως στο Τούνελ»: Ερευνά πέντε πολύκροτες υποθέσεις

Her News

«Το Ναυάγιο: Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει» – Έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA

HerNews ka