HerNews.gr
DECORNEWS

Έχει το σπίτι σας καλό feng shui;

Στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν το feng shui. Θέλουν να δημιουργήσουν περισσότερη ευεξία  στη ζωή τους. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα νέο μέρος ή απλά θέλετε να αξιολογήσετε την τρέχουσα κατοικία σας, ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για την αναγνώριση ενός σπιτιού με καλό feng shui.

Δείτε αν το σπίτι σας έχει καλό feng shui

Για αρχή εξετάστε πώς σας φαίνεται γενικά το σπίτι σας. Πρέπει να νιώθετε ασφάλεια, να είναι φιλικό και φιλόξενο.  Θα πρέπει να αισθάνεστε ότι είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Αξιολογήστε πόσο καλά διατηρημένο είναι το εξωτερικό του σπιτιού. Στην ιδανική περίπτωση, το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου και του δρόμου, είναι κατάλληλα περιποιημένο. Το χρώμα, η οροφή κι άλλα μέρη του κτιρίου πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Μετά, η ενέργεια και η ευημερία της γειτονιάς και της κοινότητας επηρεάζουν απόλυτα το φενγκ σούι του σπιτιού σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περπατήσετε και να εξερευνήσετε τις περιοχές γύρω από το σπίτι.

Φαίνεται ότι οι γείτονες φροντίζουν και διατηρούν τα σπίτια τους σε καλή κατάσταση; Εάν οι γείτονές σας διατηρούν τα σπίτια τους σε άθλια κατάσταση, μπορεί να επηρεάσει παρομοίως το qi (ενέργεια της ζωτικής δύναμης) του σπιτιού σας και επομένως την ευημερία σας.

Ομοίως, σκεφτείτε εάν τα δέντρα (και η φύση) στην γειτονιά είναι σε καλή υγεία. Εάν το πράσινο είναι ανθυγιεινό, αυτό θα επηρεάσει την ευεξία των ανθρώπων στη γειτονιά και τα γύρω σπίτια.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την αξιολόγηση ενός σπιτιού είναι πώς το τσι μπορεί να ρέει στην μπροστινή πόρτα. Η μπροστινή πόρτα ονομάζεται «στόμα του τσι». Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η ενέργεια της ζωτικής δύναμης μπορεί να έρθει στη ζωή σας. Θέλουμε σπίτια με εύχρηστες και ευδιάκριτες μπροστινές πόρτες. Εάν εσείς δεν μπορείτε να βρείτε την εξώπορτα, αυτό σημαίνει ότι η θετική ενέργεια και οι ευκαιρίες θα έχουν επίσης δυσκολίες να βρουν το δρόμο προς τη ζωή σας.

Τέλος, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν αμέσως αν ένα σπίτι είναι κατάλληλο για αυτούς ή όχι. Ακόμα κι αν βρισκόσαστε σε ένα σπίτι με δύσκολο feng shui, μπορεί να είναι μια καλή εμπειρία μάθησης για εσάς. Συχνά μας ελκύουν τα σπίτια επειδή μπορούν ενδεχομένως να μας διδάξουν κάτι ή να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε ένα ζήτημα πριν καν το καταλάβουμε.

4 Βήματα για να διακοσμήσετε ένα σαλόνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτή η μέθοδος οργάνωσης 15 λεπτών είναι το “εισιτήριο” που χρειάζεστε για το πιο καθαρό σπίτι

HerNews ka

Kate Hudson: Η ρομαντική διακόσμηση του σπιτιού της με ταπετσαρίες

Her News

H Vipart “τρελάθηκε” και βάζει φωτιά στη Black Friday με τιμές σοκ!

HerNews ka