HerNews.gr
DECORNEWS

H Vipart “τρελάθηκε” και βάζει φωτιά στη Black Friday με τιμές σοκ!

Η Vipart τρελάθηκε και βάζει φωτιά στη Black Friday! Εκτυπώστε την αγαπημένη σας φωτογραφία ή σχέδιο σε καμβά με έκπτωση 30% + ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ! 

Αν σκεφτόσουν εδώ και καιρό να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία, ήρθε η κατάλληλη στιγμή και για αυτό έχει φροντίσει η Vipart.

Καμβάς 40×30 εκ. από 15€ στα 10.50€
Στις ήδη χαμηλές υπάρχουσες τιμές, η Vipart σου δίνει έξτρα έκπτωση -30% σε καμβάδες, τετράπτυχους καμβάδες και παραβάν σε όποια διάσταση επιθυμείς για να ανανεώσεις τον χώρο σου.

Με αμέτρητες επιλογές, σχέδια και διαστάσεις για να διαλέξεις, επισκέψου το vipart.gr και χρησιμοποιώντας τον κωδικό “BLACK30” κέρδισε -30% έκπτωση!

Καμβάς 100×70 εκ. από 40€ μόνο στα 28€

Ένας καμβάς έχει το ιδιαίτερο “χάρισμα” να προσδίδει αμέσως μια άλλη πνοή στον χώρο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στο δωμάτιο που θέλεις να τον τοποθετήσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Vipart.

Παραβάν 135×180 εκ. από 105€ τώρα στα 73.50€
Φυσικά μια νέα τάση που είναι αρκετά διαδεδομένη από τους ειδικούς εσωτερικού σχεδιασμού, είναι και τα παραβάν με τα οποία μπορείς να πετύχεις πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα στον χώρο.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις και τις τρίπτυχες ή τετράπτυχες εκτυπώσεις σε καμβά κάτι που θα φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό στολισμένο στον τοίχο σου. Και σε αυτές τις εκτυπώσεις μπορείς να επιλέξεις ό,τι σχέδιο σου αρέσει.

Τετράπτυχος καμβάς 80×120 από 65€ τώρα στα 45€

Και αν…. “χάθηκες” με το ατελείωτο σκρολάρισμα καθώς τα μοναδικά σχέδια της Vipart είναι εξίσου… ατελείωτα, μπορείς να διαλέξεις το δικό σου σχέδιο ή ακόμη και δική σου φωτογραφία και να την εκτυπώσεις πάντα με την εγγύηση της καλύτερης ποιότητας.

Έκανες ένα ταξίδι που έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό σου; Μπορείς να εκτυπώσεις ένα στιγμιότυπο και να το τοποθετήσεις σε ένα μέρος του σπιτιού σου ώστε να σου φτιάχνει τη διάθεση. 

Διάλεξε και εσύ τον δικό σου καμβά με ένα κλικ στο vipart.gr  και δώσε άλλη πνοή στον χώρο σου στο πί και φί! 

Μην χάνεις όμως χρόνο, καθώς οι “Black Friday” εκπτώσεις στην Vipart τρέχουν από 14-20 Νοεμβρίου.

Γενναδιου 24, Περιστερι
Φιλωνος 65, Πειραιάς
2105716509 – 2104223312
www.vipart.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να καθαρίσετε τις γυάλινες πόρτες του ντους ώστε να αστράφτουν

Her News

Πώς να διατηρήσετε το υπνοδωμάτιο σας ζεστό το χειμώνα χωρίς θέρμανση – Οικονομικές λύσεις

HerNews ka

Πως να κάνετε τις κουρτίνες σας να φαίνονται πιο luxury

HerNews ka