HerNews.gr
Beauty

Περιποίηση μαλλιών μετά την παραλία

Ο ήλιος, η άμμος και το αλάτι είναι υπέροχα με μέτρο, αλλά φροντίστε μετά να κάνετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να περιποιείτε τα μαλλιά σας μετά από μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία, για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν δυνατά, λαμπερά και υγιή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για μια ρουτίνα περιποίησης μαλλιών μετά την παραλία.

Τα μαλλιά δεν εμφανίζουν τα αποτελέσματα του υπερβολικού ήλιου τόσο γρήγορα όσο το δέρμα, αλλά υποφέρουν επίσης.

Απολαύστε τα μαλλιά σας μετά την παραλία όσο θέλετε, αλλά τελικά θα πρέπει να τα ξεπλύνετε. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο, ενυδατικό σαμπουάν ή εάν έχετε πυκνά σπαστά ή σγουρά μαλλιά δοκιμάστε το «co-washing». Πρόκειται για το λούσιμο μόνο με conditioner. Αυτή η μέθοδος δεν αφαιρεί τα φυσικά έλαια από την τρίχα και προσθέτει επιπλέον υγρασία. Εάν θέλετε επίσης μπορείτε να ξεπλυθείτε μόνο με νερό, αλλά οπωσδήποτε θα πρέπει να τρίψετε καλά το τριχωτό της κεφαλής με τα δάχτυλά σας.

Δοκιμάστε μια πλούσια μαλακτική μάσκα μαλλιών εάν τα μαλλιά είναι εύθραυστα. Φτιάξτε μόνες σας μια μάσκα από μέλι και βουτυρόγαλα. Τρίψτε λίγο λάδι (αμύγδαλο, τζοτζόμπα, ελιά) στις άκρες και μείνετε μακριά από καυτά εργαλεία styling για λίγες μέρες.

Το καλοκαίρι, ολόκληρο το σώμα σας θα ωφεληθεί από το να πίνετε περισσότερο νερό και να τρώτε φρούτα όπως φρέσκα μούρα και καρπούζι που περιέχουν αντιοξειδωτικά και υψηλά επίπεδα νερού. Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για την περιποίηση των μαλλιών σας.

Beauty tips για το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το πιο ρομαντικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

HerNewskl

Ιδέες για μανικιούρ χωρίς ίχνος καρδιάς για τα “Anti-Valentine’s” girls

HerNews ka

Under Contouring: Η makeup artist της Hailey Bieber αποκάλυψε τα μυστικά του μακιγιάζ της!

HerNewskl