HerNews.gr
Beauty

Beauty tips για το καλοκαίρι

Κάθε ευκαιρία για ανανέωση είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ειδικά όταν το απαιτεί η ίδια η εποχή. Γι’ αυτό κι εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά beauty tips για το καλοκαίρι.

Η ρουτίνα του μακιγιάζ σας αλλάζει το καλοκαίρι

Το smokey eyes γίνεται γυαλιστερό ή κρεμώδες με παστέλ αποχρώσεις. Ίσως αφήσετε κι εσείς το μαύρο eyeliner και επιλέξετε ένα καφέ ή μια απλή μάσκαρα. Τα ουδέτερα χρώματα μπαίνουν στη σκηνή και το foundation αρχίζει να αισθάνεται βαρύ και ασφυκτικό, με τη ζέστη που επικρατεί. Οπότε ένα αντηλιακό με χρώμα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση.

Καθαρισμός και προστασία του δέρματος

Προφανώς, αυτό δεν είναι εποχιακή ανάγκη. Απλώς, καθώς περνάτε περισσότερο χρόνο έξω τώρα, πηγαίνοντας βόλτες ή απλά απολαμβάνοντας τον ήλιο όποτε είναι δυνατόν, το δέρμα σας αναπόφευκτα εκτίθεται περισσότερο σε ρύπους κι άλλες ακαθαρσίες, όπως η σκόνη. Το micellar water είναι εδώ για εσάς. Αφαιρεί αποτελεσματικά τη βρωμιά, το σμήγμα και το μακιγιάζ από το δέρμα.

Επιπλέον προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τους ρύπους και τις ελεύθερες ρίζες. Είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση της επιδερμίδας σας στην ρουτίνα περιποίησης για το καλοκαίρι.

Μην ξεχνάτε ποτέ την ενυδατική κρέμα σας

Το ζεστό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στο δέρμα σας, στερώντας του τα απαραίτητα αποθέματα υγρασίας που χρειάζεται για να παραμείνει σφριγηλό, απαλό και ελαστικό. Μια ειδικά σχεδιασμένη κρέμα ενυδάτωσης μπορεί να προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση, αποκαθιστώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας για εντατική αποκατάσταση. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα για να μεγιστοποιήσετε την ενυδατική της δράση!

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντιγηραντική κρέμα σώματος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαρκώδη και Ζουμερά Χείλη: Έτσι θα τα αποκτήσεις

Her News

Γιατί αφυδατώνονται τα χείλη σου;

Her News

O Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας δίνει συμβουλές για το τέλειο “Summer boho makeup look”

HerNews ka