HerNews.gr
Social News

Μαντώ Γαστεράτου: Φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της & από το σούπερ εντυπωσιακό πάρτι

Την Κυριακή 23 Ιουλίου η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, βάφτισαν την κόρη τους, που είναι ενός έτους. Η μικρή πήρε το όνομα Κυβέλη και νονάς της ήταν η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Παναγιώταρης.

Η βάπτιση έγινε σε ένα κτήμα έξω από την Αθήνα και στη συνέχεια ακολούθησε ένα πάρτι με πολύ εντυπωσιακή και παραμυθένια διακόσμηση.

«Η μητρότητα με άλλαξε τελείως.Με εξέλιξε σαν άνθρωπο, σίγουρα ενσωματώνω και τον παλαιότερο εαυτό μου στο σήμερα αλλά με έχει αλλάξει πάρα πολύ βέβαια. Με έχει κάνει πολύ πιο υπεύθυνη σαν άνθρωπο σίγουρα, πολύ πιο ώριμη, πιο σκεπτόμενη. Μου έχει διδάξει πως είναι να αγαπάς άδολα, αφιλτράριστα και βαθιά», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο HerNews η Μαντώ Γαστεράτου.

Στη βάπτιση φυσικά βρέθηκε και η κουμπάρα της Μαντώς Γαστεράτου και του συζύγου της, Μπάγια Αντωνοπούλου όπου δημοσίευσε εξίσου στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O στολισμός ήταν πριγκιπικός και παραμυθένιος με επικρατέστερο το ροζ χρώμα, ενώ υπήρχαν παντού διάφορα λουλούδια και μπαλόνια.

Μάλιστα η Μαντώ Γαστεράτου άλλαξε φόρεμα για το πάρτι που ακολούθησε επιλέγοντας ένα εξίσου εντυπωσιακό φόρεμα σε γαλάζιες αποχρώσεις με μοτίβο και flat σανδάλια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διονύσης Σχοινάς: Απάντησε δημόσια για το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Her News

Ευρυδίκη: «Δεν διατηρώ σχέσεις με τον Δημήτρη Κοργιαλά…»

Her News b

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν έπαιρνα 10 λεπτά για κάθε ερώτηση αν επιστρέψει το ”Booth”, θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου»

Her News b