HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Τζορτζ: Γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του με συμβολικό γαλανόλευκο σύνολο

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιόρτασε τα 10α γενέθλιά του με ένα νέο πορτρέτο που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, φορώντας διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε – και έμοιαζε απίστευτα ενήλικος – στο εορταστικό στιγμιότυπο.

Ο γιός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που γιόρτασε τα γενέθλιά του το Σάββατο, φόρεσε ένα καρό παντελόνι με κουμπιά και γαλαζοπράσινο παντελόνι – το οποίο φαινομενικά φόρεσε επίσης στις 14 Ιουλίου στο RAF Fairford.

Το πορτρέτο τραβήχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από τη βασιλική φωτογράφο Millie Pilkington – αντί της μητέρας του, η οποία είναι γνωστή λάτρης της φωτογραφίας και τραβάει τακτικά φωτογραφίες γενεθλίων των παιδιών της κάθε χρόνο.

Για τα πορτρέτα των 10ων γενεθλίων του ο Τζορτζ μπήκε στο επίκεντρο καθώς καθόταν περήφανος στα σκαλιά στο Γουίνδσορ.

Αν και δεν βλέπουμε συχνά τον νεαρό δημοσίως εκτός από επίσημες εκδηλώσεις όπως το Trooping the Color , οι βασιλικοί θαυμαστές δέχτηκαν δύο εμφανίσεις έκπληξη από τον πρίγκιπα τις τελευταίες ημέρες.

Ο μελλοντικός βασιλιάς ταίριαξε με την οικογένειά του στα μπλε – και έδειξε μια πρόσφατη άνοδο της ανάπτυξης – καθώς επισκέφτηκε μια αεροπορική έκθεση στο RAF Fairford με τους γονείς και τα αδέρφια του, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούις την περασμένη εβδομάδα.

Για την περίσταση, ο Τζορτζ φόρεσε ένα κλασικό γαλάζιο μπλουζάκι πόλο Ralph Lauren με πράσινο παντελόνι και καφέ σουέτ παπούτσια που συντονίστηκαν με τον μπαμπά του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

George Michael: Ντοκιμαντέρ & βιβλίο για την πολυτάραχη ζωή του, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του

Her News

Σάρον Στόουν: Κατονομάζει τον παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με τον Μπίλι Μπάλντουιν

HerNews ka

Πάφος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Λέσια – Ατύχημα & όχι δολοφονία σύμφωνα με ιατροδικαστή

HerNews ka