HerNews.gr
BRIDE NEWS

Ανθοδέσμη: Τα καλύτερα λουλούδια για έναν γάμο τον Αύγουστο

Η ανθοδέσμη είναι απαραίτητη για κάθε νύφη που παντρεύεται, για αυτό κι εμείς σήμερα σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα λουλούδια για έναν γάμο που πρόκειται να γίνει τον Αύγουστο.

Υπάρχουν τόσα πολλά για να διαλέξετε και είτε πρόκειται για εκλεπτυσμένη, μοντέρνα εμφάνιση, είτε για ρουστίκ αισθητική με αγριολούλουδα, υπάρχουν λουλούδια που θα ταιριάζουν απόλυτα με το νυφικό σας και με το στιλ του γάμου σας.

Η επιλογή λουλουδιών εποχής σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για την ανθοδέσμη. Στις πιο κλασικές επιλογές είναι φυσικά τα τριαντάφυλλα. Αλλά, μπορείτε επίσης να βρείτε statement λουλούδια όπως ντάλιες ή ηλίανθους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το καλύτερο με τα λουλούδια εποχής είναι ότι είναι ευκολότερο να τα αποκτήσει ο ανθοπώλης σας, έτσι η ανθοδέσμη σας θα αποτελείται από φρέσκα λουλούδια.

Ιδέες για την ανθοδέσμη του γάμου

Οι γαρδένιες έχουν δυνατό, γλυκό άρωμα και με το μεγάλο τους μέγεθος μπορούν να κάνουν μια τέλεια ανθοδέσμη. Είναι σίγουρα  μια εκπληκτική επιλογή για ένα κομψό μπουκέτο. Οι γαρδένιες είναι ένα απίστευτα όμορφο λουλούδι που ακτινοβολεί και θα τις βρείτε μόνο σε λευκά ή κρεμ χρώματα.

Οι παιώνιες είναι διαθέσιμες σε λευκό, απαλό ροζ, λαμπερό ματζέντα και κοραλί αποχρώσεις. Μπορείτε να τις βρείτε πιο κλειστές ή με ανοιχτά πέταλα. Όπως κι αν έχει φτιάχνουν μια πολύ όμορφη γαμήλια ανθοδέσμη.

Ο αμάραντος είναι το ιδανικό λουλούδι αν σχεδιάζετε ένα boho γάμο. Υπάρχει επίσης σε μεγάλη ποικιλία από χρώματα όπως πορτοκαλί, πράσινο, κοραλί και μπορντό.

Ο ηλίανθος είναι ένα λουλούδι που μυρίζει καλοκαίρι! Σχεδόν εμβληματικό, σίγουρα ανήκει στις κλασικές επιλογές για μια γαμήλια ανθοδέσμη. Έχει ένα λαμπερό κίτρινο χρώμα και το κέντρο του άνθους μπορεί να είναι πράσινο, κίτρινο ή καφέ. Επίσης υπάρχουν και ηλίανθοι με κόκκινα, πορτοκαλί και ροζ πέταλα!

Τέλος τα τριαντάφυλλα πραγματικά δημιουργούν μια από τις πιο ρομαντικές ανθοδέσμες για έναν γάμο. Οι all time κλασσικές επιλογές είναι λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, ειδικά για το καλοκαίρι.

Εντυπωσιακά εξώπλατα νυφικά για τον γάμο σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βέρα στο δεξί – Τι συμβολίζει η τοποθέτηση της στον παράμεσο

Her News

Κλασσικό μπλε: Πώς να το βάλετε στον γάμο σας

Her News

Μήπως ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας κάνει πρόταση γάμου;

Her News b