HerNews.gr
BRIDE NEWS

Εντυπωσιακά εξώπλατα νυφικά για τον γάμο σου

Τα εξώπλατα νυφικά είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ημέρα του γάμου σου, ειδικά αν παντρεύεσαι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Γενικά, τα εξώπλατα νυφικά μπορούν να έχουν ένα μικρό άνοιγμα στην πλάτη ή να είναι εντελώς ανοιχτά μέχρι χαμηλά.

Όπως κι αν έχει, είναι σημαντικό να αναζητάς καλοφτιαγμένα σχέδια που ταιριάζουν σωστά σε σένα και θα σου είναι άνετα. Γιατί τα εξώπλατα νυφικά έχουν λιγότερη δομή και στήριξη. Έχοντας αυτή τη γνώση κατά νου, ερευνήσαμε και επιλέξαμε τα καλύτερα νυφικά χωρίς πλάτη που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. 

Διάβασε παρακάτω για τα καλύτερα εξώπλατα νυφικά για μια πραγματικά λαμπερή νυφική ​​εμφάνιση.

Εξώπλατα νυφικά για την μέρα του γάμου σου

Στην αρχή, αυτό το νυφικό φαίνεται απλό, αλλά οι λεπτομέρειες το κάνουν να ξεχωρίσει. Μια αυτοκρατορική μέση και τα ιδιαίτερα μανίκια συνδυάζονται για ένα ρομαντικό, θηλυκό φόρεμα που γίνεται σαγηνευτικό από τη λεπτομέρεια με την ανοιχτή πλάτη. Συνδυάσέ το με χαλαρό σινιόν και γόβες για μια κομψή νυφική εμφάνιση.

Εάν δεν θέλεις ένα εντελώς εξώπλατο νυφικό, αλλά θέλεις να φαίνεται λιγάκι το δέρμα, δοκίμασε αυτή τη ρομαντική επιλογή. Διαθέτει μια όμορφη λεπτομέρεια φιόγκου στο πίσω μέρος που θα φαίνεται αξιολάτρευτη καθώς προσπερνάς τους καλεσμένους σου στη βόλτα σους στο διάδρομο. Μας αρέσει που αυτό είναι ένα σύνολο που επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία της γυναικείας κομψότητας.

Η αναζήτησή σου για το τέλειο νυφικό σταματά εδώ. Είμαστε ερωτευμένες με τις λεπτομέρειες από τις μικρές πέρλες στην πλάτη, οι οποίες προσθέτουν ένα μοντέρνο στοιχείο σε αυτή την κατά τα άλλα κλασική εμφάνιση. Συνδύασέ το με μια κομψή αλογοουρά και λεπτά σκουλαρίκια για να αφήσεις πραγματικά τις λεπτομέρειες να λάμψουν.

Αυτό το μεταξένιο φόρεμα ενσαρκώνει την παλιά γοητεία του Χόλιγουντ με κάποια μοντέρνα αίσθηση. Διαθέτει μια απλότητα με μια εντυπωσιακή χαμηλή πλάτη που συγκρατείται από ένα λεπτό σχοινί. Φέρε αυτό το look στο επόμενο επίπεδο με ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια.

Πολιτικός γάμος: Τι να φορέσεις αν παντρεύεσαι στο δημαρχείο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σημάδια ότι ο γάμος σας θα αντέξει στον χρόνο!

Her News

Γάμος: Οι πιο δημοφιλείς μέρες για να παντρευτείς το 2023

Her News

Νυφικά και Βραδινά Φορέματα γάμου: Η συλλογή 2023 του Atelier Rene θα σε εντυπωσιάσει!

Her News