HerNews.gr
Διεθνή

Ο προσωπικός σεφ του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα πνίγηκε κοντά στο κτήμα του ζευγαριού

Ο Tafari Campbell, ο προσωπικός σεφ του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα 24/7 μετά από πνιγμό κοντά στο κτήμα του ζευγαριού στο Martha’s Vineyard. Ήταν 45 ετών.

Σύμφωνα με τους Chicago Sun-Times , η Αστυνομία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης ενημερώθηκε για έναν αγνοούμενο το βράδυ της Κυριακής, αφού κάποιος είδε έναν άνδρα να «παλεύει να μείνει στην επιφάνεια» πριν βυθιστεί κάτω από το νερό.Tafari Campbell.

Το επόμενο πρωί, οι αξιωματούχοι φέρεται να βρήκαν το σώμα του Κάμπελ «περίπου 100 πόδια από την ακτή σε βάθος περίπου οκτώ ποδιών».

Ενώ ο σεφ εργαζόταν στο πρώην πρώτο ζευγάρι, δεν βρίσκονταν στην κατοικία τους στο Martha’s Vineyard τη στιγμή του τραγικού πνιγμού.

Ταφάρι Κάμπελ

Ώρες αργότερα, η οικογένεια Ομπάμα κυκλοφόρησε μια δήλωση σχετικά με το θλιβερό περιστατικό, αποκαλώντας τον Κάμπελ «αγαπημένο μέλος της οικογένειάς [τους]».

«Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος sous chef στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους», ανέφερε η δήλωση. «Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως ένα ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άτομο που έκανε τις ζωές όλων μας λίγο πιο φωτεινή».

Ο Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε στη Μισέλ για τη Γιορτή της Μητέρας με μια φωτό με  τον ίδιο να λιώνει για εκείνη [εικόνα] - iefimerida.grΣυνέχισε, «Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Tafari να μείνει μαζί μας και εκείνος γενναιόδωρα συμφώνησε. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε. Σήμερα ενώνουμε όλοι όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τον Tafari – ειδικά τη σύζυγό του Sherise και τα δίδυμα αγόρια τους, Xavier και Savin – στο πένθος για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου άνδρα».

Ο Κάμπελ υπηρέτησε ως σού σεφ στην κουζίνα του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της οκταετούς προεδρικής θητείας του Μπαράκ. Μόλις ο πρώην πρόεδρος άφησε το αξίωμα, προσέλαβαν τον Κάμπελ για να δουλέψει μαζί τους με πλήρη απασχόληση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν!

HerNewskl

Νυν VS Πρώην: Hailey Bieber & Selena Gomez… Αγκαλιά! Όλο το παρασκήνιο

HerNews ka

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

HerNews ka