HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξαν ηλικιωμένο γείτονα που ήθελε να τους κάνει ένα δώρο

Οι φρουροί ασφαλείας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχουν κατηγορηθεί ότι έδιωξαν αγενώς έναν ηλικιωμένο γείτονα αφού μετακόμισαν στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το 2020.

Ο Frank McGinity, ένας 88χρονος βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, που ζει κοντά στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, ισχυρίστηκε ότι πλησίασε το σπίτι τους αμέσως μετά τη μετακόμισή τους για να τους χαρίσει μερικές ταινίες που έχει κάνει για την ιστορία της περιοχής.

«Έχω ένα μεγάλο σπίτι δίπλα στην ιδιοκτησία του Χάρι και της Μέγκαν και μένω στον ξενώνα ενώ νοικιάζω το κύριο σπίτι στο Airbnb», είπε, σύμφωνα με το Montecito Journal μέσω του Independent .Ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν μένουν στην παλιά ιδιοκτησία του ΜακΚόρμικ και πήγα στην πύλη τους με τις ταινίες σε ένα CD, αλλά δεν τους ενδιέφερε», ισχυρίστηκε, προσθέτοντας ότι ο φύλακας του ζευγαριού τον έδιωξε.

«Ο τύπος της πύλης με έδιωξε και δεν έπαιρνε την ταινία, λέγοντας απλώς “δεν ενδιαφέρονται”. Προσπαθούσα να είμαι καλός γείτονας», ισχυρίστηκε.

Και πρόσθεσε: «Δεν τους βλέπουμε πολύ εδώ γύρω. Είναι περίεργο που ήρθαν εδώ. Οι άνθρωποι είναι συνήθως μεγαλύτεροι σε ηλικία. Εκεί έρχονται οι ελέφαντες να πεθάνουν».

Ο Χάρι και η Μέγκαν με έδρα την Καλιφόρνια μετακόμισαν στο ακίνητο τον Ιούλιο του 2020 με τον γιο τους, Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών. Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την πριγκίπισσα Λίλιμπετ δύο χρόνια αργότερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπόρις Τζόνσον: Βάπτισε με ελληνικό όνομα την νεογέννητη κόρη του

Her News

Τουρκία: Σώθηκε 6χρονο κοριτσάκι που είχε παγιδευτεί σε βάθος 7 μέτρων – Υπεράνθρωπες προσπάθειες της ελληνικής ΕΜΑΚ

HerNews ka

Λιονέλ Μέσι: Η αποθέωση όταν έφτασε στο σπίτι του στο Ροσάριο

Her News