HerNews.gr
Social News

Βίκυ Καγιά: Full in love με τον Ηλία Κρασσά στη Μύκονο – Ανταλλάσσουν ασταμάτητα φιλιά

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο με τον σύζυγο της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μετά την αποχώρηση της από το Shopping Star έπειτα από 7 χρόνια ,η Βίκυ Καγιά περνά μερικές οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης καθώς όπως είχε δηλώσει πρόσφατα θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ίδια και στην οικογένειά της.

Στα πλάνα που εξασφάλισε το Mykonos live tv, βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά μαζί με τα παιδιά και τον Ηλία Κρασσά, σε κάποιο μαγαζί στη Μύκονο να ανταλλάσσουν πολλά τρυφερά φιλιά αποδεικνύοντας πως ο έρωτας τους όσο περνούν τα χρόνια φουντώνει όλο και περισσότερο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά δήλωσε για τον σύζυγό της: «Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του.  Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα.

Στην αρχή με δυσκόλεψε αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τι σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ένα από τα στοιχεία που με κέρδισε σε αυτόν, είναι το πόσο εξαιρετικός μπαμπάς είναι» εκμυστηρεύτηκε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Irina Shayk: Γιόρτασε τα γενέθλια της με την Emily Ratajkowski – Οι φωτογραφίες στα χιόνια

HerNews ka

Blake Lively: Έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds!

Her News

Mπαμπάς για πρώτη φορά o Σάκης Αρσενίου – Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Her News