HerNews.gr
Social News

Blake Lively: Έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds!

Η οικογένεια της Blake Lively και του Ryan Reynolds μεγάλωσε, αφού η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, χωρίς να το μάθει κανείς!

Αν και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός, η Page Six σε δημοσίευμά της έγραψε ότι το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Η ηθοποιός ανέβασε τον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Ryan Reynolds και την πεθερά της Τάμι. Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο η κοιλιά της έχει… εξαφανιστεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Blake Lively

Η Blake Lively μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά στα social media τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ηθοποιός έκανε πρόσφατα την «αποκάλυψη» για το τέταρτο παιδί που περιμένει με τον Ryan Reynolds, με μία της εμφάνιση στο 10ο Ετήσιο Συνέδριο της Forbes σχετικά με την ενδυνάμωση των γυναικών, στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι τότε, εκείνη και ο σύζυγός της κρατούσαν την εγκυμοσύνη της «επτασφράγιστο» μυστικό.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Blake Lively δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και αποκαλύπτει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Όπως αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης ωστόσο, ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτή δεν είναι άλλος από τους παπαράτσι που έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το σπίτι της, προκειμένου να έχουν τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου. Έγκυος στην πραγματική ζωή. Έτσι, οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία, θα με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε κι εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις, που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά. Όλοι εσείς κάνετε τη διαφορά 🙏♥️. Πολλή αγάπη!»

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έχουν τρία παιδιά, τον 7 χρονών Τζέιμς, την 5χρονη Ινέζ και τη μόλις δύο ετών, Μπέτι.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2012 και υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί δύο χρόνια αργότερα.

Σε συνέντευξή του στο «Details» τον προηγούμενο χρόνο, ο Reynolds είχε δηλώσει πως ο ίδιος και η σύζυγός του προέρχονται και οι δύο από μεγάλες οικογένειες και έτσι, θέλουν να αποκτήσουν κι οι ίδιοι πολλά παιδιά.

«Θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι τρελό, αλλά νομίζω πως αυτό θα μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Χριστουγεννιάτικο throwback με τα αδέλφια του

Her News

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

HerNews ka

Πέτρος Ίμβριος: Ο φόβος για την γυναίκα του σε σχέση με τα παιδιά του

Her News b