HerNews.gr
Beauty

DIY συνταγή: Το αγαπημένο μας scrub χειλιών για το καλοκαίρι

DIY

Αυτή η DIY συνταγή για το scrub χειλιών φαίνεται εξαιρετικά απλή και αποτελεσματική! Τα υλικά που προτείνoνται είναι εύκολα διαθέσιμα και μάλιστα μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε κάθε ντουλάπι κουζίνας.

DIY

Η ζάχαρη θα λειτουργήσει ως απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας των χειλιών, ενώ το μέλι και το ελαιόλαδο θα προσφέρουν ενυδάτωση και ενισχύσουν την απαλότητα.

Η προσθήκη της κανέλας για την επίτευξη ενός “plump” αποτελέσματος είναι μια έξυπνη ιδέα, καθώς η κανέλα είναι γνωστή για τις ενεργητικές της ιδιότητες.

DIY συνταγή: Το αγαπημένο μας scrub χειλιών για το καλοκαίρι

Είναι σημαντικό να προσέξει κανείς να κάνει απαλές κυκλικές κινήσεις κατά την εφαρμογή του scrub για να μην ερεθίσει την ευαίσθητη περιοχή των χειλιών. Η αφαίρεση του scrub με χλιαρό νερό ή μια βρεγμένη πετσέτα είναι πολύ καλή πρακτική για να απομακρυνθούν τα υπόλειμμα του scrub και να αφήσουν τα χείλη απαλά και λαμπερά.

DIY

Ενώ αυτό το scrub μπορεί να προσφέρει φρέσκια επιδερμίδα χειλιών, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να χρησιμοποιείτε lip balm ή λάδι για να διατηρήσετε την ενυδάτωση και να προστατεύσετε τα χείλη σας μετά την απολέπιση. Μην ξεχνάτε πως τα χείλη μας χρειάζονται ειδική φροντίδα για να παραμείνουν απαλά και υγιή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J-Beauty: Οι δύο βασικοί πυλώνες που πρέπει να γνωρίζετε

HerNewskl

Οι διαφορές ανάμεσα σε κρέμα ημέρας και νύχτας

Her News

Η Zendaya έκανε την απόλυτη εμφάνιση με ένα κλασικό και chic look

HerNewskl