HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συλλυπητήρια επιστολή στις οικογένειες των δυο πιλότων που έχασαν άδικα τις ζωές τους από την πτώση του Canadair

Η πυρκαγιά στην Κάρυστο έχει σβήσει από χθες, ωστόσο η είδηση της μοιραίας πτήσης των δύο πιλότων που οδήγησε στην πτώση του Canadair έχει σκορπίσει τη θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι δύο πιλότοι προσπάθησαν να σβήσουν τις μικρές εστίες φωτιάς που είχαν δημιουργηθεί λόγω των αναζωπυρώσεων στην περιοχή, ωστόσο η προσπάθειά τους αυτή είχε τραγική κατάληξη.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών ν & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC), Γιώργος Βάλλης, εκφράζει μέσα από το HerNews τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των δυο πιλότων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή υπηρετώντας την πατρίδα.

 

Η επιστολή του Γιώργου Βάλλη

“Με μεγάλη μου θλίψη και στεναχώρια, απογοήτευση και θυμό ενημερώθηκα πως ένα Canadair στην Κάρυστο προσπαθούσε να κατασβέσει τη φωτιά και πάνω στον αγώνα και στη θυσία, δύο νέα παιδιά έπεσαν στο καθήκον.

Ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης έπεσαν υπέρ πατρίδος.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια από εμένα και από όλο το ΔΣ καθώς και από όλα τα μέλη των πληρωμάτων. Συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και ευχόμαστε να μην ξαναγίνει τίποτα τέτοιο.

Ευχόμαστε άμεσα τα νέα παιδιά που ξεκινάνε αυτό το επάγγελμα να μπορούν να έχουν στα χέρια τους νέα εργαλεία, καινούρια μηχανήματα, καινούρια αεροπλάνα και να μπορούν να πετάξουν με μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά, νέες τεχνολογίες, να υπάρχει μικρότερο ρίσκο κινδύνου και καμία οικογένεια, καμία μητέρα, κανένας πατέρας να μην θρηνήσει για τα παιδιά του.

Η πολεμική αεροπορία να μην χάνει τέτοιους ήρωες, ανερχόμενους πιλότους, τέτοια στελέχη και θα πρέπει όλοι να κοιτάξουμε από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατό για τη χώρα μας, την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας και να προστατεύσουμε και εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας, όσο μπορούμε για το καλό του μέλλοντος.

Θα πρέπει να γίνουν πολύ αυστηρότεροι νόμοι για τους εμπρηστές, που πιάνονται πως έχουν δημιουργήσει τη φωτιά, για να μην ρισκάρουν ούτε τα νέα μας παιδιά στην πυρόσβεση των εστιών φωτιάς.

Να μην ρισκάρουν τα αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας, τους ανθρώπους και όλους τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που πέφτουν στη μάχη. Αυστηρότερη νομοθεσία άμεσα για τους εμπρηστές.

Κάποιοι πολεμάνε και πέφτουν για να είμαστε εμείς καλά, για να είμαστε εμείς ζωντανοί. Να υποκλιθούμε όλοι σε αυτό και να μην ξαναγίνει ποτέ.
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους. Αθάνατοι. Καλό παράδεισο.

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

HerNews ka

Καιρός: Έντονη κακοκαιρία «χτυπά» την Αττική με ραγδαία και επικίνδυνα φαινόμενα – Πόσο θα διαρκέσει

HerNews ka

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τηλεργασία στο δημόσιο και ισχυρή σύσταση στον ιδιωτικό τομέα τη Δευτέρα

Her News