HerNews.gr
Διεθνή

Ματ Ντέιμον: Αποκαλύπτει γιατί το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν «κόλαση»

Ο Ματ Ντέιμον θυμήθηκε μια λιγότερο απολαυστική στιγμή που χρειάστηκε να φιλήσει τη Σκάρλετ Γιόχανσον αφού εκείνη έφαγε ένα σάντουιτς ενώ γύριζε την ταινία του 2011 «Ο ζωολογικός μας κήπος».

«Έπρεπε να φιλήσω τη Σκάρλετ Γιόχανσον, μπορείτε να φανταστείτε πόσο φρικτό ήταν αυτό για μένα; Ήταν κόλαση!» θυμήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο LADbible .

«Αυτό που συνέβη ήταν, κάναμε μια λήψη πριν από το μεσημεριανό γεύμα και ήταν αυτό το ωραίο μικρό δίδυμο που κατέληξε στο φιλί. Και ήταν πραγματικά καλό».Matt Damon during his LadBible interview.

Νομίζοντας ότι είχαν τελειώσει με το φιλί της ημέρας των γυρισμάτων τους, οι δύο ηθοποιοί πήγαν για μεσημεριανό γεύμα όπου η Σκάρλετ Γιόχανσον έφαγε ένα πικάντικο σάντουιτς.

«Εκείνη και εγώ σκεφτήκαμε ότι τελείωσε», είπε ο Ματ Ντέιμον προσθέτοντας: «Έφαγε,  ένα σάντουιτς με κρεμμύδι».

Αλλά εν αγνοία τους, οι σταρ έπρεπε να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να κινηματογραφήσουν τη σκηνή που φιλιούνται για άλλη μια φορά αφού επέστρεψαν από το διάλειμμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιμον γίνεται πρωτοσέλιδο για την αποκάλυψη των εμπειριών του από τα φιλιά στην οθόνη.

Το 2021, ο Ντέιμον και ο στενός τους φίλος Μπεν Άφλεκ αποκάλυψαν ότι αρχικά έπρεπε να φιληθούν στην ταινία τους “The Last Duel”, αλλά η σκηνή τελικά αποκλείστηκε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος οι μεθυσμένοι οδηγοί: Δωρεάν ταξί για να γυρίσουν σπίτι όσοι είναι σε κατάσταση μέθης

HerNews ka

Kelly Clarkson: Aποκάλυψε τον τρόπο να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Her News b

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ανακοινώνουν το μεγάλο ταξίδι τους

Her News