HerNews.gr
Social News

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η βόλτα με αμάξι αξίας 1 εκατ. ευρώ, τα παράπονα για την ακρίβεια στη βενζίνη & το κράξιμο στο Twitter

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αποκλείστηκε από το Wimbledon, όμως δε δείχνει να πτοείται και όπως φαίνεται η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα συμβάλλει σίγουρα σε αυτό.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα και περνούν συνεχώς ρομαντικές στιγμές, ενώ μάλιστα αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πριν από μερικές ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στην Ύδρα και στη Μήλο και τώρα επέστρεψαν στο Μόντε Κάρλο, και συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Μόνακο τον τόπο κατοικίας του Έλληνα τενίστα.

Στα διάφορα στιγμιότυπα που κοινοποιούν από την καθημερινότητα τους μαζί, το ζευγάρι ανήρτησε και μερικές εικόνες από τη βόλτα τους με μια Aston Martin v12. Ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, που μόλις 88 άνθρωποι στον κόσμο κατέχουν στην ιδιοκτησία τους και κοστίζει 1 εκατ. ευρώ.

Λίγο αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές φορές κύμα αρνητικών σχολίων για τις διάφορες αναρτήσεις που κάνει εκφράζοντας την άποψή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την “αγανάκτησή” του για την ακρίβεια της βενζίνης.

“Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι που αγοράζαμε ένα καινούριο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι της βενζίνης δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό”, έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Όπως ήταν λογικό, πολλοί χρήστες έσπευσαν στην ενότητα των σχολίων για να τον “κράξουν” για τη συγκεκριμένη ανάρτηση ενώ πολλοί αναρωτήθηκαν επίσης πως γίνεται να γράφει κάτι τέτοιο κάποιος πολυεκατομμυριούχος που κυκλοφορεί και με ένα πανάκριβο συλλεκτικό όχημα. 

«Μίλησέ μας για τις οικονομικές σου δυσκολίες» έγραψε κάποιος χρήστης.

Κάποιος άλλος δε, απάντησε απλώς με μια φωτογραφία στην οποία αναγράφονται τα ποσά που έχει βγάλει από τους αγώνες.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η ανάρτηση μετά την πρεμιέρα του «Maestro»

Her News

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η “καθαρή ζωή” χωρίς ουσίες μετά την εξομολόγηση για τον εθισμό της

Her News

Πως να έχω ένα επιτυχημένο Linkedin

Her News