HerNews.gr
Ελλάδα

Φωτιά στη Μαγνησία: Δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός

Για δέκατη ημέρα βρίσκονται σε εξέλιξη τα πύρινα μέτωπα στη χώρα. Ολονύχτια μάχη έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Μαγνησία, όπου η φωτιά άφησε πίσω της δύο νεκρούς.

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στη Μαγνησία, με τα πύρινα μέτωπα να μαίνονται σε Αλμυρό και Βελεστίνο. Το 112 ήχησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, καλώντας τους κατοίκους των οικισμών της περιοχής να εκκενώσουν προληπτικά.

Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε στη Μαγνησία είναι δύο νεκροί. Πρόκειται για έναν 45χρονο κτηνοτρόφο από τον Άγιο Γεώργιο Φερών, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να γλιτώσει το κοπάδι του από τη φωτιά, όμως οι φλόγες τον περικύκλωσαν και δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην περιοχή Χοροστάσι του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν εγκλωβίστηκε στο τροχόσπιτό της όσο η φωτιά έκαιγε τα πάντα γύρω της, με τον σύζυγό της να προσπαθεί να την απεγκλωβίσει.

Ο σύζυγός της προσπάθησε να την απεγκλωβίσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα είχε πολλαπλά εγκαύματα και δεν κατέφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο σύζυγός της συνήλθε λίγο αργότερα, ωστόσο είναι φανερά καταβεβλημένος.

Σημειώνεται πως η φωτιά ξεκίνησε ξαφνικά στο μεσημέρι της Τετάρτης στο Βελεστίνο και στη συνέχεια ενεργοποιήθηκε το 112, ζητώντας από τους κατοίκους των περιοχών Γλαφυρά, Κάκκαβος, Μελισσάτικα, Φυτόκο, Λούτζιγκα και Κογιάτικα  να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Τζιδημόπουλος: «Έφυγε» απο τη ζωή ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Her News

Η γιορτή θεσμός «Ημέρες Θάλασσας» για όγδοη χρονιά στον Πειραιά

Her News

Self test: Ποιοι δικαιούνται τον Αύγουστο

Her News b