HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της χορεύοντας πάνω σε τραπέζι

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε μερικές εορταστικές φωτογραφίες από τους εορτασμούς των 54ων γενεθλίων της στο Instagram την Τρίτη, χορεύοντας σε ένα τραπέζι με ένα αστραφτερό ασημί φόρεμα πριν φορέσει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι στις σέξι φωτογραφίες.

«Διάθεση γενεθλίων…όλο το μήνα!! Πάντα μια καλή μέρα όταν η Λόλα έρχεται να παίξει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, αναφερόμενη στο πάρτι-κορίτσι της, τη Λόλα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Jennifer Lopez της οποίας τα γενέθλια ήταν τη Δευτέρα – έκανε πάρτι με ένα  διχτυωτό φόρεμα στην πρώτη φωτογραφία, χορεύοντας σε ένα τραπέζι καθώς οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν και κουνούσαν τα χέρια τους στον αέρα.

Τζένιφερ Λόπεζ

Έδειξε μια πιο προσεκτική ματιά στο χαμηλό πίσω μέρος του φορέματος με λαιμόκοψη σε μια δεύτερη φωτογραφία, κρατώντας ένα γιορτινό ποτήρι —που περιείχε ένα από τα κοκτέιλ της Delola— καθώς χαμογέλασε μπροστά σε μια όμορφη θέα στη θάλασσα.

Η Lopez φόρεσε ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια από διαμάντια και σμαράγδι για το πάρτι, προσθέτοντας μια στοίβα από διαμαντένια βραχιόλια και τρία διαμαντένια δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι και μόνο, προσθέτοντας τόνους λάμψης στη λαμπερή της εμφάνιση.

Η ηθοποιός φόρεσε επίσης ένα μαύρο μπικίνι Valentino (980 δολαρίων) με μοτίβο πράσινο-λευκό πάνθηρα, δείχνοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα χοντρό διαμαντένιο τσόκερ καθώς και μια μακριά χρυσή αλυσίδα με ένα μενταγιόν με κλειδί στο τελείωμα και συνδύασε περαιτέρω με το μαγιό της τεράστια χρυσά σκουλαρίκια από τον Misho (226 δολαρίων) και ένα μαύρο fedora.

Πρόσθεσε ένα καθαρό μαύρο καφτάν Valentino (5.900 δολαρίων) με το ίδιο σχέδιο πάνθηρα με το μπικίνι της στην τελευταία φωτογραφία.

Φίλοι και θαυμαστές έστειλαν πολλές ευχές γενεθλίων στην ανάρτηση, όπως η Jenna Dewan, η οποία έγραψε, “Χρόνια πολλά αγάπη μου!”

Τζένιφερ Λόπεζ

Ο ιδρυτής της JLo Beauty είχε πολλά να γιορτάσει αυτόν τον μήνα. Γιόρτασε επίσης την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck στις 16 Ιουλίου ενώ φόρεσε μια άλλη εμφάνιση Valentino με τη μορφή νυφικού λευκού μίνι φορέματος.

Ωστόσο, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν να δουν αν η Lopez θα αποκαλύψει τι της έκανε δώρο ο σύζυγος της για τα γενέθλιά της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Ο πρώην της Chris Brown, τη συγχαίρει για την εμφάνιση της στο Super Bowl

HerNews ka

Άγγελος Μπράτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του από το GNTM

Her News b

Neymar – Bruna Biancardi: Τίτλοι «τέλους» για το ζευγάρι ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους!

HerNews ka