HerNews.gr
Διεθνή

Sinead O’Connor: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή από την είδηση του θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας Sinéad O’Connor, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο θάνατος της Sinead O’ Connor καταγράφηκε την Τρίτη (25 Ιουλίου) και έγινε γνωστός την Τετάρτη (26/7).

Sinéad O'Connor has died aged 56

Η θρυλική τραγουδίστρια είχε σημειώσει μια πολύχρονη καριέρα στη μουσική, όμως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο θάνατός της έρχεται 18 μήνες μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Shane, ο οποίος είχε δραπετεύσει από νοσοκομείο ενώ βρισκόταν υπό επιτήρηση για να μην δώσει τέλος στη ζωή του.Sinéad O'Connor: Irish singer dies aged 56 - BBC News

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια από το Δουβλίνο κυκλοφόρησε 10 άλμπουμ, ενώ το τραγούδι της Nothing Compares 2 U ανακηρύχθηκε το 1990 το νούμερο ένα παγκόσμιο single από τα Billboard Music Awards.

Στην Sinead O’Connor απονεμήθηκε το εναρκτήριο βραβείο για το κλασικό ιρλανδικό άλμπουμ στα RTE Choice Music Awards νωρίτερα φέτος. Η τραγουδίστρια χειροκροτήθηκε όρθια καθώς αφιέρωσε το βραβείο, για το I Do Not Want What I Haven’t Got, σε «κάθε μέλος της προσφυγικής κοινότητας της Ιρλανδίας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκαλύφθηκε ο μισθός πολλών εκατομμυρίων του πρίγκιπα Γουίλιαμ

HerNews ka

Kendall Jenner: Την “τρόλαραν” επειδή έμαθε να κρατάει μια ομπρέλα μόνη της

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Οι θαυμαστές του…. ξενέρωσαν από τα κίτρινα & σάπια δόντια του – «Μου χάλασε τη διάθεση»

HerNews ka