HerNews.gr
Social News

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όλοι οι πρώην μου με έχουν απατήσει»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι αρκετά ενεργή στα social media ειδικότερα στο TikTok όπου αρκετά συχνά ανεβάζει βιντεάκια απο διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της αλλά και με χιουμοριστικό περιεχόμενο.

Έτσι λοιπόν πριν μερικές ημέρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok οποίο γράφει “Μαθαίνεις πόσες είχε ταυτόχρονα με εσένα” στο οποίο μετράει….

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou #❤️ #joke ♬ πρωτότυπος ήχος – SENSEI LYRICS

Όταν κάποιος ακόλουθος της έγραψε στην ενότητα των σχολίων “Ποιος μπορεί να απατήσει εσένα;” η Γαρυφαλλιά Καληφώνη της απάντησε “Όλοι οι πρώην μου”.

Η influencer ήταν σε σχέση για πολλά χρόνια με τον Κωνσταντίνο Κυριακού και τον Δεκέμβρη του 2021 ανακοίνωσε ότι δεν είναι πλέον μαζί. 

To ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο ενώ μάλιστα συγκατοικούσαν.

“Χωρίσαμε μόνο ως ζευγάρι, αυτό λέω συνέχεια. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε μια άψογη σχέση. Εννοείται έγιναν τα unfollow γιατί υπήρχαν τσακωμοί στην αρχή. Επιτέλους έχουμε μια άψογη σχέση γιατί υπάρχουν αληθινά συναισθήματα, γιατί υπάρχει αγάπη πάρα πολλή γι’ αυτόν τον άνθρωπο και από κείνον για μένα.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Κωνσταντίνος Κυριάκου: Πέρασαν χωριστά ...

Υπάρχει τεράστιος σεβασμός, ήταν ένα τεράστιο κομμάτι στη ζωή μου, πέντε χρόνια κοντά ήμασταν μαζί. Οπότε δύσκολα μπορώ να τον βγάλω κι από τη ζωή μου. Φανταστείτε είναι ακόμη στην καθημερινότητά μου, έχουμε ακόμη κοινές δραστηριότητες μαζί και καφέ θα πιούμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, αγαπιόμαστε τόσο πολύ. Απλά δεν μπορούμε πλέον σαν ζευγάρι να είμαστε μαζί, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή, θα πω εγώ. Αν και δεν έχει συμβεί ποτέ να γυρίσω σε κάτι παλαιότερο”, είχε δηλώσει εκείνο το διάστημα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους

HerNews ka

Απασφάλισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου: Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της

Her News

Η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη ταξιδεύει στο Τόκυο για το Miss International 2023 και μία ιστορία αγάπης ζωντανεύει

HerNews ka