HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Πηγαίνει σε αγώνα ποδοσφαίρου με την «πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο»

Kim Kardashian-hernews

Η Kim Kardashian κρατούσε αδιάφορα αυτό που ευρέως θεωρείται η «πιο ακριβή τσάντα του κόσμου» σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου την Τρίτη. 

Η σταρ των «Kardashians» κρατούσε την τσάντα της Hermès Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin που κοστίζει περισσότερα από 100.000 δολάρια (και εκτιμάται ότι αξίζει 380.000 δολάρια ) στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Al-Nassr και Paris Saint-Germain στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Η Kim κράτησε την υπόλοιπη εμφάνισή της casual – αν και όχι ακριβώς οικονομικά.

Η επιχειρηματίας φορούσε ένα λευκό κορμάκι Skims με ένα ζευγάρι παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια, Balenciaga (​7.990 δολαρίων) και έντονες μπλε μπότες.Κιμ Καρντάσιαν

Η Kardashian έδειχνε σπορ με τα μακριά, σκούρα μαλλιά της πιασμένα σε μια ψηλή αλογοουρά. 

Η τσάντα Hermès του ιερού δισκοπότηρου — την οποία κατέχει επίσης η Jennifer Lopez — είναι τόσο αποκλειστική επειδή είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου Niloticus και διαθέτει διαμάντια στο κούμπωμα. Επιπλέον, φυσικά, το αξεσουάρ διατίθεται μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες. 

σπάνια η μπιρκίνα

Τον Ιούνιο του 2018, ένα  Matte Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 35 του 2010 με λευκό χρυσό και εξοπλισμό διαμαντιών 18 καρατίων πουλήθηκε για 236.750 λίρες (304.099,46 δολάρια) στον οίκο Christie’s στο Λονδίνο, με τις επαναπωλήσεις να σπάνε συχνά ρεκόρ δημοπρασιών.

H Kim Kardashian επέστρεψε ξανά στο να φοράει Balenciaga μετά το σκάνδαλο διαφημίσεων του οίκου μόδας το 2022, που προκλήθηκε από μια καμπάνια όπου τα παιδιά κρατούσαν τσάντες αρκουδάκια με θέμα το BDSM.

Βρισκότανστην Ιαπωνία με τον γιο της Saint West και φίλους, επιτρέποντας το 7χρονο παιδί της σε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Kατάφερε να “δαμάσει” την πιο δύσκολη τάση για παπούτσια

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το αγαπημένο φόρεμα των Italian girls!

HerNewskl

Mom jeans: Το πιο παρεξηγημένο τζιν της σεζόν

HerNewskl