HerNews.gr
Ελλάδα

Πτώση Canadair: Σε κλίμα οδύνης το «αντίο» στον σμηναγό Χρήστο Μουλά – Παρούσα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Χρήστο Μουλά, κυβερνήτη του μοιραίου Canadair στο Γαβαλοχώρι Χανίων τον τόπο καταγωγής του, που έχασε την ζωή του στην Κάρυστο όσο επιχειρούσε να σβήσει τις φωτιές.

Η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Μουλά, πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι Χανίων από τις 11 το πρωί της Παρασκευής, ενώ πριν από λίγο έφτασε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

χρηστοσ μουλασ, κηδεια, χανια, πτωση canadair

χρηστοσ μουλασ, κηδεια, χανια, πτωση canadair

Η εκκλησία είχε γεμίσει με στεφάνια  από νωρίς το πρωί στα οποία αποτυπώνεται ο θρήνος για τον άδικο χαμό του 34χρονου Χρήστου Μουλά και λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο με τη σορό του τυλιγμένο με την γαλανόλευκη σημαία.

χρηστοσ μουλασ, κηδεια, χανια, πτωση canadair

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του η οποία διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ το αγέννητο παιδί του 34χρονου κυβερνήτη θα υιοθετήσει η Βουλή, ύστερα από απόφαση που έλαβε προσφέροντας του στήριξη μέχρι να συμπληρώσει το 25ο έτος του.

χρηστοσ μουλασ, κηδεια, χανια, πτωση canadair

 «Το κλίμα είναι βαρύ. Βουβός πόνος, βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το κλίμα που επικρατεί. Ο ήρωας σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα μείνει αθάνατος στις ψυχές μας και στην μνήμη μας», δήλωσε συγκινημένος ο Ιερέας του χωριού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη η κηδεία – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Her News

Κορoνοϊός: 1.400 νέα κρούσματα -816 διασωληνωμένοι, 57 νεκροί

Her News b

«Φυλακισμένο» στον γάμο τους κρατάει η Ρούλα Πισπιρίγκου τον Μάνο Δασκαλάκη – Πέτυχε πεντάμηνη αναβολή στη συζήτηση του διαζυγίου

HerNews ka