HerNews.gr
Beauty

Lip combos: Οι καλύτεροι συνδυασμοί κραγιόν για το καλοκαίρι

Σήμερα 29 Ιουλίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κραγιόν και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα lip combos και τους καλύτερους συνδυασμούς για το φετινό καλοκαίρι.

Σε έναν κόσμο που οι τάσεις στην ομορφιά αλλάζουν συνέχεια, μπορούμε τουλάχιστον να πούμε με σιγουριά ότι το κραγιόν είναι το μοναδικό καλλυντικό που αντέχει στον χρόνο. Από τα πρώτα κραγιόν μέχρι και σήμερα που είναι τόσο δημοφιλή, αυτό το προϊόν ομορφιάς το αγαπάμε λίγο παραπάνω!

Ας ανακαλύψουμε μαζί λοιπόν μερικά από τα καλύτερα lip combos!

Glow naturel

Διαλέξτε ένα ματ κραγιόν σε γήινα χρώματα και συνδυάστε το με ένα lip gloss για περισσότερη λάμψη στα χείλη. Σίγουρα θα προσδώσει φωτεινότητα σε κάθε εμφάνιση σας.

Summer sunset

Συνδυάστε τις πλούσιες κόκκινες αποχρώσεις και τους δυνατούς κοραλλί τόνους για να δώσετε στα χείλη σας μια τροπική ανανέωση. Εφαρμόστε ένα κόκκινο lipstick και στη συνέχεια, δώστε ζωή στα χείλη με ένα κοραλλί lip gloss.

Bold & bright

Αν προτιμάτε να είστε το κέντρο της προσοχής, αυτός ο συνδυασμός κραγιόν είναι ο κατάλληλος για εσάς. Τα έντονα, δελεαστικά κόκκινα είναι το κλασικό προϊόν που μπορείτε να φορέσετε όλο τον χρόνο. Αρκεί να βρείτε την τέλεια απόχρωση του κόκκινου. Μετά εφαρμόστε ένα γυαλιστερό lip gloss που θα τονίσει ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εξωσώματα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα οφέλη τους

HerNewskl

Θεραπεία hifu: Η επαναστατική μέθοδος χωρίς νυστέρι που προσφέρει σύσφιγξη σε πρόσωπο & σώμα

Her News

Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε το αγαπημένο της concealer για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl