HerNews.gr
Beauty

Θεραπεία hifu: Η επαναστατική μέθοδος χωρίς νυστέρι που προσφέρει σύσφιγξη σε πρόσωπο & σώμα

Η νέα τεχνολογία hifu (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μία επαναστατική μέθοδος χωρίς νυστέρι που προσφέρει σύσφιγξη στο πρόσωπο και το σώμα, χρησιμοποιώντας Εστιασμένο Υπέρηχο Υψηλής Συχνότητας και συνδυάζοντας τις φυσικές ιδιότητες ανάπλασης του οργανισμού μας ώστε να αναδομήσει και να συσφίξει το χαλαρό δέρμα. Ουσιαστικά είναι η επιλογή του λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο.

Πως λειτουργεί η θεραπεία hifu;

Οι υπέρηχοι στοχεύουν στη μυοδερματική απονεύρωση (SMAS), αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην εκάστοτε περιοχή, προκαλώντας ελεγχόμενη θερμοπηξία, η οποία αναγκάζει τον οργανισμό σε νεο-κολλαγονογέννεση, αύξηση της ελαστίνης και κατ’ επέκταση ανάπλαση της επιδερμίδας.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται το hifu;

Το Hifu απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες όταν παρατηρήσουν ότι το δέρμα τους στο πρόσωπο, στο λαιμό ή στο σώμα τους έχει γίνει πιο χαλαρό και επιθυμούν να το βελτιώσουν χωρίς χειρουργείο.
Επιπροσθέτως, είναι κατάλληλο για άτομα ηλικίας άνω των 45 ετών, εφόσον η χαλάρωση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος δεν είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας hifu και πότε θα είναι εμφανή;

Λείανση των ρυτίδων, βελτίωση του διπλοσάγονου, ανύψωση των βλεφάρων, αναδόμηση του δέρματος, σύσφιγξη του δέρματος, βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, αναζωογόνηση του δέρματος.
Τα ζυγωματικά ανορθώνονται, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, ο λαιμός και το ντεκολτέ αποκτούν
νεανική όψη, το βλέμμα «ανοίγει», το τοπικό πάχος καταπολεμάται. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν έως και ένα χρόνο ενώ φαίνονται σχεδόν άμεσα.

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Η θεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής. Από μισή ώρα στο άνω πρόσωπο, 1,5 ώρες για ολόκληρο το πρόσωπο.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Μία συνεδρία είναι αρκετή για να φανεί το αποτέλεσμα το οποίο ολοκληρώνεται σε 8 – 12 εβδομάδες συνεχώς βελτιωμένο και διαρκεί για ένα χρόνο περίπου. Απαιτεί μία θεραπεία μόνον ανά τρεις με έξι μήνες για σύνολο 2 – 3 θεραπειών. Επιτυγχάνει αμέσως ανύψωση του οβάλ του προσώπου.
Το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι και 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Μόλις φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, συντήρηση μία φορά κάθε έξι με δώδεκα μήνες, ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού.

Στα Κέντρα Αντιγήρανσης & Ιατρικής Αισθητικής Dibeauty θα βρεις τις ιδανικές λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα σου!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Golden Brunette: H νέα καλοκαιρινή τάση για μελαχρινές το καλοκαίρι του 2023

HerNewskl

Rihanna- Super Bowl: Ποια beauty προϊοντα χρησιμοποιήσε στην εντυπωσιακή της εμφάνιση;

HerNewskl

Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: Είναι τόσο καλά όσο ένα καθαριστικό;

Her News