HerNews.gr
Μόδα

Christina Aguilera: Φόρεσε φούστα σε σχήμα τσάντας και είναι πραγματικά εντυπωσιακή

Η Christina Aguilera —αλλιώς γνωστή ως Xtina— δεν είναι άγνωστη με την τολμηρή μόδα. Η τραγουδίστρια έχει φορέσει δερμάτινα chaps κατά τη διάρκεια της εποχής της «Drrty», πολύ στενούς κορσέδες στο μουσικό βίντεο «Lady Marmalade» και φορέματα Old Hollywood για την περιοδεία της  Back to Basics.

 Τα έχει κάνει όλα! Αλλά για το τελευταίο της σερβίς, η Aguilera κάνει κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ πριν: Φόρεσε μια τσάντα ως φούστα. Και με κάποιο τρόπο το καταφέρνει επίσης καλά όπως μόνο εκείνη ξέρει.

 

Στη σελίδα της στο Instagram, η Aguilera  δημοσίευσε το εντυπωσιακό look : Μια ροζ, καλυμμένη με κρύσταλλο μίνι φούστα από τη βερολινέζικη μάρκα Namilia που έχει διαμορφωθεί στο στυλ μιας τσάντας Hermès Birkin.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Aguilera (@xtina)

 Σίγουρα, δεν είναι  τεχνικά  μια τσάντα, αλλά διαθέτει τους ιμάντες και τις τσέπες στην επάνω λαβή.

Η φούστα είναι από την πρόσφατη συλλογή της εταιρείας για την άνοιξη του 2024, η οποία περιείχε επίσης έναν ροζ κορσέ σε στυλ Birkin.

Η Aguilera συνδύασε το avant-garde κάτω μέρος με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. Οι διάφανες μεταλικές γόβες και οι μαύρες αποχρώσεις της έκαναν όλη την εμφάνιση να φαίνεται κομψή και διακριτική (όσο διακριτική μπορεί να είναι μια φούστα/τσάντα).

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gigi Hadid: Φοράει loafers και το καλοκαίρι

Her News

Kendall Jenner: Φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του φορέματος της Carrie Bradshaw

HerNewskl

Mom jeans: Το πιο παρεξηγημένο τζιν της σεζόν

HerNewskl