HerNews.gr
Beauty

Βούτυρο καριτέ: Όλοι οι λόγοι για να μπει στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Γνωρίζατε ότι το βούτυρο καριτέ είναι σαν τροφή για το δέρμα; Περιέχει βιταμίνες A, E και F που παίζουν σημαντικό ρόλο στο δέρμα σας. Η βιταμίνη Α βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Και οι τρεις βιταμίνες βοηθούν στην εξάλειψη των γραμμών και των ρυτίδων του προσώπου και η βιταμίνη F καταπραΰνει το ξηρό δέρμα και το βοηθά να επουλωθεί.

1. Το βούτυρο καριτέ είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα για το δέρμα

Το βούτυρο καριτέ λειτουργεί ως περιποιητικός παράγοντας για το δέρμα. Έτσι, εάν είστε κάποια που έχει ξηρό και θαμπό δέρμα, μπορείτε να εντάξετε το βούτυρο αυτό στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Αυτό έχει την ικανότητα να σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα και να συγκρατεί το νερό, κάνοντας την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη.

2. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

Ίσως είναι καλή ιδέα να αποχαιρετήσετε μια φανταχτερή λοσιόν για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, καθώς μπορεί να ερεθίσουν περαιτέρω το δέρμα σας. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε βούτυρο καριτέ. Αν βρείτε φυσικό βούτυρο, είναι το καλύτερο για τον ερεθισμό του δέρματος.

3. Καταπραΰνει το δέρμα

Καθώς το βούτυρο αυτό είναι γεμάτο με συστατικά όπως βιταμίνη Α και Ε, είναι χρήσιμο για τη θεραπεία του ευαίσθητου και ερεθισμένου δέρματος. Κάθε φορά που έχετε εκδορές, βάλτε στην περιοχή  βούτυρο καριτέ κι αφήστε τη μαγεία του να λειτουργήσει. Σε λίγες μέρες το δέρμα σας θα ανανεωθεί.

4. Ανακουφίζει από τη φλεγμονή

Αν ψάχνετε για γρήγορη ανακούφιση από προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα όπως η ροδόχρου ακμή, η ψωρίαση και το έκζεμα, κάντε το βούτυρο καριτέ το προϊόν σας. Το βούτυρο αυτό έχει την ικανότητα να διεισδύει στο δέρμα γρήγορα. Μειώνει την φλεγμονή και θα σας ανακουφίσει.

5. Χρησιμοποιήστε το για ένα πιο νεανικό δέρμα

Η βιταμίνη Α και Ε όχι μόνο καταπραΰνουν το δέρμα σας, αλλά το κάνουν να φαίνεται νεότερο και υγιέστερο. Το βούτυρο καριτέ έχει την ικανότητα να προάγει την αναγέννηση των κυττάρων και βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Οι ιδιότητές του που ενισχύουν το κολλαγόνο σας προσφέρουν ένα λαμπερό δέρμα.

Σπιτικά scrubs για απαλό δέρμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν για το καλοκαίρι

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tόλμησε τα lipgloss nails και της ταιριάζουν απόλυτα!

HerNewskl