HerNews.gr
Beauty

Σπιτικά scrubs για απαλό δέρμα

Σήμερα σας προτείνουμε σπιτικά scrubs, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο απαλό το δέρμα σας. Εξάλλου η απολέπιση είναι σημαντική για το δέρμα, αλλά πρέπει να γίνεται και με τα κατάλληλα προϊόντα. Τι καλύτερο οπότε από τα σπιτικά scrubs, που μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας με υλικά, που σίγουρα θα έχετε στο σπίτι σας;

Scrubs με μέλι 

Ανακατέψτε το μέλι και την καστανή ζάχαρη μαζί για να σχηματίσετε μια πάστα. Κάντε απαλό μασάζ με το μείγμα στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Το μέλι θα σας προσφέρει ενυδάτωση, ενώ η καστανή ζάχαρη απολεπίζει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα ακόμη scrub με μέλι και αμύγδαλο. Πρέπει να ανακατέψετε αλεσμένα αμύγδαλα και μέλι για να δημιουργηθεί μια παχιά πάστα. Μετά απλώνετε το scrub στο δέρμα σας και κάνετε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια ξεβγάλτε. 

Απολέπιση με το κατακάθι του καφέ και λάδι καρύδας

Ανακατέψτε το λάδι καρύδας και το κατακάθι του καφέ μέχρι να ενωθούν καλά. Εφαρμόστε το scrub και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το κατακάθι του καφέ βοηθάει στην απολέπιση, ενώ το λάδι καρύδας θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα.

Scrub με βρώμη και γιαούρτι

Ανακατέψτε αλεσμένη βρώμη και γιαούρτι για να δημιουργήσετε μια πηχτή πάστα. Κάντε απαλό μασάζ με το μείγμα στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις και μετά ξεβγάλτε. Η βρώμη καταπραΰνει το δέρμα, ενώ το γιαούρτι προσφέρει απαλή απολέπιση και ενυδάτωση.

Scrub με λεμόνι και ζάχαρη

Συνδυάστε το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη για να φτιάξετε μια πάστα. Τρίψτε το μείγμα απαλά στο δέρμα σας. Το λεμόνι θα κάνει πιο λαμπερό το δέρμα και η ζάχαρη προσφέρει απαλότητα.

Η επιστήμη πίσω από τη φροντίδα των ματιών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Lily Collins: Το French updo που θα αναβαθμίσει κάθε casual εμφάνιση

HerNewskl

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκίμασε κι εκείνη το Barbiecore κραγιόν

Her News

Κάνει κακό το λούσιμο ;

Her News