HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που συνήθως αποφεύγουμε το κόκκινο κραγιόν, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το μακιγιάζ μας με τη σωστή απόχρωση κόκκινου για το καλοκαίρι.

Το προτεινόμενο κραγιόν είναι το “Matt Lasting Lip No.88” από τη Radiant Professional, ένα κραγιόν με απόλυτο ματ αποτέλεσμα και έντονο χρώμα που διαρκεί. Το χαρακτηριστικό που το κάνει ιδανικό για το καλοκαίρι είναι οι πορτοκαλί υποτόνοι που τον καθιστούν απόλυτα καλοκαιρινή επιλογή.

Η πλούσια κρεμώδης υφή του κραγιονιού και η σύνθεσή του που περιέχει έλαιο φυτικής προέλευσης από το φλοιό του ρυζιού, προσφέρουν ενυδάτωση, μαλακτική δράση και επούλωση στα χείλη. Τα ειδικά αντηλιακά φίλτρα που περιέχει εξασφαλίζουν προστασία από τον ήλιο με δείκτη SPF 15.

Το ειδικό σφουγγαράκι που συνοδεύει το κραγιόν είναι ιδανικό για τέλεια εφαρμογή ακριβείας με ένα μόνο πέρασμα. Προτείνουμε να συνδυάσετε το κραγιόν με ένα multi-colorful outfit τις πρωινές ώρες για ένα φρέσκο και ζωηρό look. Αντίθετα, τις βραδινές εμφανίσεις μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα total black ή navy look για μια πιο κομψή και σοφιστικέ εμφάνιση.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν για το καλοκαίρι

Το κόκκινο κραγιόν προσθέτει ένταση και φωτεινότητα στο χαμόγελο σας, δίνοντάς σας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και θηλυκότητας. Είναι η ιδανική επιλογή για να ξεχωρίσετε και να δώσετε ένα ανανεωμένο ύφος στο μακιγιάζ σας.

Μην φοβηθείτε να εξερευνήσετε νέες αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν και να προσαρμόσετε το μακιγιάζ σας στην εποχή και την διάθεσή σας. Ανακαλύψτε το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα και το στιλ σας.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει μπλοκ πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να μιλήσουμε εγώ προσπάθησα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Naomi Watts: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl

Scarlett Johansson: Τόλμησε το lob haircut και αναδεικνύει το στυλ της

HerNewskl

Nails: Ποια ειναι τα χρώματα & οι τάσεις για το φθινόπωρο του 2021

Her News b