HerNews.gr
Ελλάδα

Άλκης Καμπανός: Συγκλονίζουν οι γονείς του στην πρώτη τους συνέντευξη μετά το τέλος της δίκης

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη στην ΕΡΤ και στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου μετά το τέλος της δίκης και τα όσα λένε συγκλονίζουν.

«Ο Άλκης ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ένα παιδί γεμάτο χαρά και φως. Πάντοτε χαμογελαστός. Παντού δημιουργούσε φιλίες. Ήταν γεμάτος αγάπη. Ήξερε να δίνει», είπε αρχικά η μητέρα του Άλκη.

Στη συνέχεια ο πατέρας του περιέγραψε το πως έμαθε για τον θάνατο του γιού του: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον αδερφό μου. Ήταν μία κραυγή του αδερφού μου ότι σκότωσαν τον Άλκη. Το πίστεψα από την πρώτη στιγμή ενώ η σύζυγός μου δεν το πίστευε ότι έγινε αυτό στον Άλκη. Διπλώθηκα κάτω από τον πόνο, το κλάμα και την οδύνη».

«Για μένα ήταν μια ηθική δικαίωση η απόφαση αλλά ο Άλκης δε θα ξαναγυρίσει πίσω» συμπλήρωσε η μητέρα του. «Υπάρχει έγκλημα και πρέπει να υπάρξει τιμωρία ώστε να μην ξαναγίνουν τέτοια εγκλήματα».

«Πιστεύω ότι και για αυτούς είναι μια τραγική βραδιά που θα τους συνοδεύει για όλη τους τη ζωή».

«Εισπράξαμε την αγάπη όλου του κόσμου που μας συμπαραστάθηκε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να αντέξουμε το βάρος του δικαστικού αγώνα αν δεν υπήρχε ο κόσμος. Σα να βλέπω ότι κάτι έχει αλλάξει στην ελληνική κοινωνία. Κάτι αλλάζει» είπε ο πατέρας του Άλκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος στην κόντρα; Ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε το «παρών» στη βάπτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη

Her News b

Καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια με 30 βαθμούς – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Her News

Κορoνοϊός: 1.317 νέα κρούσματα, 811 διασωληνωμένοι, 80 θάνατοι

Her News b