HerNews.gr
Social News

Κόνι Μεταξά: «Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω»

H Κόνι Μεταξά έχει αποδειχθεί ότι λατρεύει τα ταξίδια καθώς αρκετά συχνά επισκέπτεται διάφορα μέρη του κόσμου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον Μάριο Καπότση και τους φίλους τους στην Κρήτη, το νησί στο οποίο παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

Λόγω της δημοφιλίας της και της ενασχόλησής της με τα social media, η Κόνι Μεταξά έχει έναν αρκετά “μεγάλο λογαριασμό” στο Instagram με περισσότερους από 300.000 ακόλουθους, κάτι που εκτός από τις οικονομικές απολαβές, της δίνει την ευκαιρία να συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες και ξενοδοχεία όπου πολλές φορές περιλαμβάνεται και η δωρεάν διαμονή.

Κόνι Μεταξά: Η τούμπα της τραγουδίστριας στο TikTok - Δείτε το βίντεο

Για το λόγο αυτό, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα Instagram Story της όπου ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της που την εμπιστεύονται και μέσω εκείνων έχει κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά τα πλεονεκτήματα. Τόνισε μάλιστα αρκετές φορές πόσο ευγνώμων είναι που μπορεί να κάνει αυτή τη ζωή λόγω της δουλειάς της.

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

«Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Influencers που μπορούν και ζουν ζωή σαν τη δική μου αλλά ξέρω ότι δεν περνάει μέρα που να μην λέω δυνατά στον Μάριο ή στους φίλους μας πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθω που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή. Που μπορώ να ταξιδεύω και να βλέπω τόσο όμορφα μέρη, που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ξενοδοχεία και εστιατόρια και ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές.

Επίσης θέλω να πω πως εγώ τουλάχιστον με την παρέα μου όποτε έχουμε μια τέτοια ευκαιρία τη ζούμε στο μέγιστο και όχι απλά για το Instagram, τα στόρι ή το φαίνεστε. Δεν ζούμε μέσα από μια οθόνη αλλά ζούμε στην πραγματικότητα.

Κόνι Μεταξά: Ατύχημα στις διακοπές της στην Κρήτη -Βίντεο

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς εσάς να με εμπιστεύεστε και να με ακολουθείτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να σας τα δώσω πίσω όλα! Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω και ήθελα να το ξέρετε», έγραψε η Κόνι Μεταξά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική δημοσίευση για τη γιαγιά της

HerNewskl

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, λίγο πριν γεννήσει – «Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς»

Her News

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση της για τα 6 χρόνια της απώλειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις»

HerNews ka