HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Disney: Οι νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές

Ήρθε η ώρα για την εβδομαδιαία ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες στo Disney. Για τις επόμενες ημέρες θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό ταινιών και σειρών για όλα τα γούστα.

Guardians of the Galaxy

Η 32η ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, Guardians of the Galaxy. Το καταφύγιο δέχεται επίθεση και ο Ρόκετ τραυματίζεται σοβαρά. Ανίκανοι να θεραπεύσουν το ρακούν, ο Star-Lord, η Nebula, η Mantis, ο Drax και ο Groot ξεκινούν να διεισδύσουν στην οργάνωση που πειραματίστηκε πάνω του.

The bear

Η πρώτη σεζόν, η οποία έγινε μια γρήγορη επιτυχία, κυρίως από στόμα σε στόμα. Η νέα σεζόν ξεκινά με τον Carmy να κάνει τα πάντα για την οικογενειακή επιχείρηση. Ακόμη κι όταν θα διορίσει την αδερφή του Sugar ως project manager, η ανακάλυψη διαφόρων προβλημάτων και το αδύνατο χρονοδιάγραμμα που απαιτούν οι νέες συμφωνίες δανεισμού τους με τον θείο Jimmy θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Only Murders in the Building

Ο νέος κύκλος θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου στo Disney. Η Selena Gomez, ο Steve Martin και ο Martin Short είναι έτοιμοι για το πιο τρελό μυστήριο στο πλευρό της Meryl Streep. Η 2η σεζόν της κωμωδίας ήταν εντυπωσιακή. ΈΘεσε τις βάσεις για μια ακόμη δολοφονική συνέχεια που περιλαμβάνει τους αληθινούς εμμονικούς του εγκλήματος Charles (Steve Martin), Oliver ( Martin Short) και Mabel ( Selena Gomez ). 

Star Wars: Οι περιπέτειες των νεαρών Jedi

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Jamaal Avery Jr. ως Κάι Μπράιτσταρ, Juliet Donenfeld ως Λις Σολέι, Dee Bradley Baker ως Ναμπς, Emma Berman ως Νας Ντουράνγκο, Jonathan Lipow ως RJ-83 και Piotr Michael ως Δάσκαλος Γιόντα. Eίναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων Star Wars.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πάντα μετά τον έρωτα έγραφα για τον έρωτα. Όταν τον έχω γιατί να γράψω;»

Her News

The Crown: Κυκλοφόρησε η πέμπτη σεζόν στο Netflix με «βόμβες» για το Μπάκιγχαμ

Her News

Κουέντιν Ταραντίνο: Αυτός είναι λόγος που δεν θέλει να βάζει σκηνές σεξ στις ταινίες του

Her News