HerNews.gr
Ταξίδια

Ταξίδια: Τα οφέλη της business class

Οι διεθνείς πτήσεις στην οικονομική θέση, συνήθως δεν είναι μια ευχάριστη όσο είναι η business class. Γι’ αυτό πολλές αεροπορικές εταιρείες τοποθέτησαν επίπεδα κρεβάτια στις καμπίνες business class τους για να τα κάνουν πιο ελκυστικά για τους επιβάτες που αναζητούν περισσότερη τάξη χωρίς να βγουν εκτός προϋπολογισμού.

Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε όταν επιλέγετε εισιτήριο business class αντί για εισιτήριο οικονομικής ή πρώτης θέσης.

Πιο άνετα καθίσματα

Παραδοσιακά, η πρώτη θέση είχε τα πιο άνετα καθίσματα. Αλλά η business class δεν απέχει πολύ. Σε σύγκριση με τα οικονομικά καθίσματα, είναι φαρδύτερα και μακρύτερα. Πολλά μετατρέπονται σε κρεβάτια, κάτι σχεδόν απαραίτητο για τις διεθνείς πτήσεις.

Check-in κατά προτεραιότητα

Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό με τους επιβάτες πρώτης θέσης είναι το check-in κατά προτεραιότητα. Ενώ όσοι πετάνε σε οικονομική θέση μπλέκουν σε μεγάλες ουρές, μπορείτε να περάσετε αμέσως. Έτσι η προτεραιότητα επιβίβασης, σας επιτρέπει να εγκατασταθείτε πολύ πριν την απογείωση.

Καλύτερα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών

Λίγα πράγματα εξοργίζουν περισσότερο τους επιβάτες από το να πρέπει να πληρώνουν για αποσκευές σε κάθε πτήση. Επίσης όλοι οι επιβάτες business class επωφελούνται από καλύτερα επιτρεπόμενα επιπλέον αποσκευών, οπότε είναι πολύ πιο άνετοι.

Πρόσβαση στο lounge

Ένα ακόμη προνόμιο είναι η πρόσβαση στο lounge του αεροδρομίου. Οι επιβάτες έχουν δωρεάν πρόσβαση σε lounge με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε συχνά να βρείτε προσφορές φαγητού, ποτού, laptop, καναπέδες και γενικά ήσυχους χώρους μακριά από την φασαρία του αεροδρομίου.

Οι 5 χώρες στον κόσμο που δεν έχουν αεροδρόμιο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέα: Το αφανές κόσμημα των Κυκλάδων

HerNews ka

Κρήτη: Οι πιο όμορφες παραλίες του νησιού

Her News

Δημοφιλείς παραλίες σε όλο τον κόσμο μπορεί να εξαφανιστούν

Her News