HerNews.gr
Beauty

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκίμασε την τεχνική του brow lamination

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποτελεί πραγματικά έναν καμβά ομορφιάς, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να συνδυάζονται αρμονικά και να την κάνουν να δείχνει πανέμορφη και εντυπωσιακή χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η ταλαντούχα ηθοποιός ακολουθεί τη νέα τάση στο styling φρυδιών, επιλέγοντας τα “fluffy” φρύδια, τα έντονα και φυσικά φρύδια που βρίσκονται στο επίκεντρο της μόδας.

Για να επιτευχθεί αυτό το εφέ, μπορούμε να δοκιμάσουμε την τεχνική του “brow lamination”, που σταθεροποιεί τα φρύδια προς τα πάνω για μερικές εβδομάδες και γεμίζει τυχόν κενά. Εναλλακτικά, μπορούμε να χτενίσουμε καλά τα φρύδια με brow gel και να τα γεμίσουμε με ένα μολύβι, δημιουργώντας ένα φυσικό και ατημέλητο σχήμα που τονίζει υπέροχα τα μάτια μας.

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκίμασε την τεχνική του brow lamination

Η clean girl αισθητική αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τις γυναίκες, και ιδιαίτερα τη Generation Z, προσφέροντας έναν φυσικό, ατημέλητο και μοντέρνο τρόπο ομορφιάς. Οι φρύδια αποτελούν το κέντρο της προσοχής, προσδίδοντας μια φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση, απλά χτενίζοντάς τα προς τα πάνω με ένα βουρτσάκι, όπως η υπέροχη ηθοποιός, Κλέλια Ανδριολάτου.

Κλέλια Ανδριολάτου

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκίμασε κι εκείνη το Barbiecore κραγιόν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ροζ μανικιούρ: 5 τρόποι για να δημιουργήσετε αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα

HerNewskl

Απλά βήματα για πεντικιούρ στο σπίτι

Her News

Serum: Το πιο παρεξηγημένο προϊόν στη skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl