HerNews.gr
Ελλάδα

Paris Hilton: Διακοπές στις Σπέτσες με τον σύζυγό της Carter Reum

Η Paris Hilton επέλεξε με τον σύζυγό της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Σπέτσες όπου και βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα.

Μάλιστα μια θαυμάστρια αναγνώρισε την Paris Hilton και της ζήτησε να φωτογραφηθούν με την κληρονόμο να δέχεται με χαρά και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα της είπε «Είσαι η μοναδική που με αναγνώρισε».

paris2

Φωτογράφος ήταν ο σύζυγος της Paris Hilton, Carter Reum ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε μια μικρή συνομιλία με τους γονείς του κοριτσιού.

Κατά την έξοδο τους από το σκάφος στο οποίο διαμένουν, το ζευγάρι δεν είχε μαζί του σωματοφύλακες ή τουλάχιστον δεν βρισκόντουσαν σε κοντινή απόσταση, μιας και η Paris Hilton δεν έμοιαζε με τη συνηθισμένη της εικόνα.

Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα, ήταν αρκετά κόκκινη από τον ήλιο και ντυμένη απλά με μεγάλα γυαλιά ηλίου, καπέλο και αθλητικά παπούτσια.

paris3

Στο Story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Hilton τράβηξε ένα πλάνο που δείχνει τα καταγάλανα νερά του νησιού χωρίς όμως να διευκρινίζει την τοποθεσία που βρίσκεται.

Να σημειωθεί ότι η Paris Hilton είχε βρεθεί τελευταία φορά στη χώρα μας το 2019 όπου είχε επιλέξει τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: Μετά το Πάσχα χαλαρώνουν περαιτέρω τα μέτρα

Her News

Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

HerNews ka

«Πίσω από κλειστές πόρτες»: Συγκλονιστικό βιντεο της ΕΛ.ΑΣ με μαρτυρίες θυμάτων

Her News