HerNews.gr
Social News

Όλγα Κιουρτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου

Η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Φώτη Λιόση την Τρίτη 1/8 και η Άντζελα Δημητρίου που έγινε για πρώτη φορά γιαγιά πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 4/8, η Όλγα Κιουρτσάκη πήρε εξιτήριο και μαζί με την κόρη την μητέρα και τον σύζυγό της είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της και στη νέα της καθημερινότητα ως μανούλα.

Η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” βρέθηκε στο μαιευτήριο και στις δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, ευτυχία, αγάπη», δήλωσε εξίσου συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Ποζάρει εντελώς γυμνή για το Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες

HerNews ka

Σε κλάματα ξέσπασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συναυλία του – «Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω»

Her News

Άκης Πετρετζίκης: Ντύνεται γαμπρός ο σεφ

Her News