HerNews.gr
Social News

Ζιζέλ: Μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της σε μια νέα εμβληματική καμπάνια μόδας

Η Ζιζέλ μοιράστηκε ένα παιχνιδιάρικο νέο βίντεο στο Instagram την Πέμπτη, καθώς αποκάλυψε ότι είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του Colcci «Iconic» — και οι θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν με την απίθανη εμφάνισή της.

«Χαίρομαι που επέστρεψα με τη νέα καμπάνια της οικογένειας @colccioficial», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ, με τη Ζιζέλ να καλύπτει τη μέση της με ένα τζιν καπέλο πριν το πετάξει στην κάμερα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Στο Reel, η Ζιζέλ κάνει κινήσεις καράτε, κλωτσάει και χορεύει ξυπόλητη καθώς φοράει ένα λευκό κομμένο φανελάκι και ένα χαμηλό τζιν Colcci.

Σε μια άλλη εικόνα της καμπάνιας που κοινοποίησε η μάρκα στο Instagram, η Ζιζέλ ποζάρει χωρίς σουτιέν κάτω από ένα τζιν μπλέιζερ και ένα μικροσκοπικό κομμένο σορτς, με ένα ζευγάρι τζιν μπότες μέχρι τους μηρούς.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον σχεδιαστή.

Μαζί με τη μάρκα που προέρχεται από τη Βραζιλία, επέλεξε να κάνει ποδαρικό στην πασαρέλα Colcci για το τελευταίο της σόου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Σάο Πάολο 2015.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Παρόλο που σταμάτησε να περπατάει στις πασαρέλες το 2015, η Ζιζέλ – η οποία κάποτε είπε ότι θα «συνταξιοδοτηθώ μόνο τη μέρα που θα πεθάνω» – άφησε να εννοηθεί μια πιθανή επιστροφή στην πασαρέλα  τον Μάρτιο, λέγοντας στο Vanity Fair «Ποτέ δεν λέω ποτέ, γιατί για το μόνο πράγμα στη ζωή που είμαι σίγουρη είναι η αλλαγή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Εξηγεί τι σημαίνει το logo του Ιδρύματός της “Ioanna Paliospirou Foundation”

HerNews ka

Ξεσπά η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη και τις φήμες για σχέση του στο Survivor

Her News b

Σοφία Μουτίδου: “Τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε”

HerNewskl