HerNews.gr
Ταξίδια

Travel list: Οι καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη το 2023

Η Ευρώπη είναι γεμάτη με πολλά καταπληκτικά σημεία, από ιστορικές πόλεις έως εντυπωσιακά μνημεία. Υπάρχει κάτι εκπληκτικό να δεις σε κάθε χώρα! Αν ψάχνετε πού θα πάτε διακοπές εδώ έχουμε όλα τα καταπληκτικά μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε στην Ευρώπη.

Hallstatt, Αυστρία

Η πόλη Hallstatt, είναι ένα όμορφο μικρό χωριό, που βρίσκεται ακριβώς στη λίμνη Hallstatt, στην περιοχή Salzkammergut της Αυστρίας.

Το γραφικό μικρό χωριό είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο. Είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Αυτό το γραφικό μέρος βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή της λίστας Travel Bucket το 2023.

Αλγκάρβε, Πορτογαλία

Η νοτιότερη περιοχή της Πορτογαλίας γνωστή ως Αλγκάρβε θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μέρη για επίσκεψη στην Ευρώπη. Θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι στη λίστα σας με τα ταξίδια.

Το Algarve είναι γνωστό για τους φιλικούς και φιλόξενους ντόπιους, τη νόστιμη κουζίνα και τις προσιτές τιμές. Γνωστό για το ότι έχει τουλάχιστον 300 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο, το Αλγκάρβε γεμίζει με πολλές δραστηριότητες. Μπορείτε να δοκιμάσετε οτιδήποτε, από ιστιοπλοΐα και ψάρεμα μέχρι κρουαζιέρες κι εκδρομές στη φύση.

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Μια εκπληκτική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε σύντομα είναι μια κρουαζιέρα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Αυτό θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τον ευρωπαϊκά ταξίδια σας για το 2023. Η καλύτερη εποχή για να πάτε στο Άμστερνταμ είναι η άνοιξη.

Βενετία, Ιταλία

Δεν υπάρχει πιο ρομαντικό κι όμορφο μέρος στην Ευρώπη από τη Βενετία. Η γοητευτική και μυστικιστική πόλη δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε το καλοκαίρι, αλλά και μια καταπληκτική επιλογή όλο τον χρόνο.

Η πόλη της Βενετίας είναι γεμάτη με ενδιαφέρουσα ιστορία και μπορεί να εξερευνηθεί όμορφα με τα πόδια ή σε μια από τις μικρές γόνδολες.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα να κάνετε στη Βενετία, όπως να εξερευνήσετε το παλάτι των Δόγηδων, καθώς και την πλατεία του Αγίου Μάρκου.

6 Λόγοι για να επισκεφτείτε την Ευρώπη το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

 Μουσείο άλατος: Το πρώτο θεματικό μουσείο στην Ελλάδα!

Her News b

3 μαγευτικοί και οικονομικοί προορισμοί για ταξίδι του μέλιτος

Her News b

Τι να προσέξεις αν κάνεις πρώτη φορά κάμπινγκ

Her News