HerNews.gr
Beauty

Sarah Jessica Parker: Αυτή είναι η πούδρα που καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους

Sarah Jessica Parker

Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν ένα σημάδι κούρασης και γήρανσης που μπορεί να ανησυχεί πολλές γυναίκες, ειδικά άνω των 50 ετών, όπως η Sarah Jessica Parker. Η αναζήτηση προϊόντων που θα φωτίσουν την περιοχή αλλά δεν θα επισημαίνουν τις λεπτές γραμμές μπορεί να είναι πρόκληση. Ωστόσο, η Sarah Jessica Parker κατάφερε να βρει ένα τέτοιο προϊόν.

Ο makeup artist Matin Maulawizada επιμελήθηκε πρόσφατα το μακιγιάζ της για μια εκδήλωση στο Hamptons και μοιράστηκε την λίστα με τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Ένα από αυτά ήταν μια πούδρα, η οποία είναι ιδανική για γυναίκες άνω των 50 ετών. Η πούδρα αυτή μπορεί να χαρίσει φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια και να απαλύνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές. Αυτό το προϊόν αποτελεί μια από τις επιλογές που αξίζει να έχει στη συλλογή της κάθε γυναίκας που επιθυμεί να διατηρήσει ένα λαμπερό και νεανικό ύφος.

Η Secret Brightening Powder for Under Eyes της Laura Mercier είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιοχή των ματιών και αποτελεί μια ιδανική λύση για τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές.

Η πούδρα αυτή είναι εξαιρετικά λεπτόκοκκη και διάφανη, δίνοντας μια φυσική λάμψη στο βλέμμα. Χάρη στις ειδικές της ιδιότητες, φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σκούρων κηλίδων, ενώ ταυτόχρονα δεν εισχωρεί στις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες της περιοχής των ματιών.

Η λεπτή σύνθεση της πούδρας διασφαλίζει πως το αποτέλεσμα είναι φυσικό και αόρατο, χωρίς να δημιουργείται εφέ “κρεμώδους” ή “μασκαρίσματος”. Είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός φωτεινού βλέμματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πάνω από το foundation όσο και μόνη της, για ένα φυσικό ντελικάτο αποτέλεσμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bad Hair Days: Ποιός είναι ο λόγος που τα μαλλιά δεν συμμορφώνονται;

HerNewskl

Πως να κάνετε το άρωμα σας να διαρκεί περισσότερο

HerNews ka

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του φετινού καλοκαιριού

HerNews ka