HerNews.gr
BRIDE NEWS

Έξυπνοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στον γάμο σας

Εσείς και ο μέλλον σύζυγός σας ονειρεύεστε έναν μεγάλο γάμο; Τότε μήπως πρέπει να σκεφτείτε τον προϋπολογισμό που έχετε για αυτήν την μοναδική μέρα της ζωής σας;

Για να βοηθήσουμε τα νέα ζευγάρια στη διαδικασία σχεδιασμού, έχουμε φτιάξει για εσάς μια λίστα με πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στον γάμο σας.

Σκεφτείτε άλλες μέρες της εβδομάδας για τον γάμο

Ποιος είπε ότι πρέπει να παντρευτείτε απαραίτητα Σάββατο; Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας γάμος οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας είναι μια χαρά. Οι χώροι για την δεξίωση ζητάνε λιγότερα χρήματα και οι τιμές είναι καλύτερες για τα φαγητά και τα ποτά.

Επιλέξτε τα προσκλητήρια σας με σύνεση

Όσον αφορά την επιλογή των προσκλητηρίων για τον γάμο, υπάρχουν σίγουρα πολλές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Ένα στοιχείο που πραγματικά μπορεί να αυξήσει την τιμή του συνολικού κόστους του γάμου είναι ο τύπος χαρτιού που θα επιλέξετε. Αν σας αρέσει η εμφάνιση και η αίσθηση του πιο χοντρού χαρτιού, χρησιμοποιήστε δύο φύλλα για τις προσκλήσεις σας και κάντε τις υπόλοιπες ένθετες μονόπλευρε κάρτες. Σίγουρα θα εξοικονομήσετε μερικά χρήματα.

Έξυπνες λύσεις για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα

Οι γάμοι πλέον αποτελούν μια μεγάλη “βιομηχανία” κι ό,τι σχετίζεται με την οργάνωση τους, έχει υψηλό κόστος. Μπορείτε αν θέλετε να εξοικονομήσετε μερικά επιπλέον χρήματα να σκεφτείτε λίγο πιο έξυπνα, σε ό,τι αφορά τις ετοιμασίες σας ως νύφη.

Πιο συγκεκριμένα επισκεφτείτε το αγαπημένο σας χώρο ομορφιάς και ζητήστε τους να σας κάνουν το μανικιούρ που θέλετε, χωρίς να αναφέρετε τον γάμο σας. Επίσης, το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με το χτένισμά σας. Αν ο γάμος είναι απόγευμα καθημερινής ή Σαββάτου, προνοήστε κλείνοντας πολύ νωρίτερα το ραντεβού για να φτιάξετε τα μαλλιά σας.

Αν θέλετε ένα ιδιαίτερο χτένισμα, μπορείτε να πείτε μια δικαιολογία, ότι είστε καλεσμένες σε ένα πάρτι ή σε γενέθλια. Τα κομμωτήρια μόλις ακούσουν τη λέξη “γάμος” αυτομάτως ανεβάζουν τις τιμές. Αλλά, και χωρίς να πείτε ότι παντρεύεστε, πάλι θα σας κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Ανθοδέσμη: Τα καλύτερα λουλούδια για έναν γάμο τον Αύγουστο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρομαντικό νυφικό: Μια υπέροχη επιλογή για τον γάμο σας

Her News

Χειμωνιάτικο Νυφικό Μακιγιάζ – Οι ωραιότερες προτάσεις

Her News

Πώς φροντίζω σωστά το μονόπετρό μου;

Her News