HerNews.gr
DECORNEWS

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν ενοικιάσετε ένα διαμέρισμα

Ήρθε η ώρα να μετακομίσετε σε ένα καινούργιο διαμέρισμα. Μπορεί να είναι κουραστικό μερικές φορές όταν κοιτάζετε το ένα διαμέρισμα μετά το άλλο και να μην ξέρετε τι πρέπει να ρωτήσετε. Τι είναι σημαντικό να έχετε και τι είναι απλώς μια ωραία άνεση;

Εμείς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να μάθετε τις σωστές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε όταν νοικιάζετε ένα διαμέρισμα. 

1. Πόσο είναι το ενοίκιο;

Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος για να ξεκινήσετε. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το ενοίκιο μαζί με άλλους λογαριασμούς, όπως το ρεύμα, το νερό και τα κοινόχρηστα.

2. Πώς πληρώνω το ενοίκιο;

Η πληρωμή ενοικίου είναι το πιο σημαντικό μέρος της ενοικίασης. Η ευγένεια, το να είσαι καλός ενοικιαστής, είναι επίσης σημαντικό. Αλλά η πληρωμή ενοικίου και η έγκαιρη πληρωμή είναι ένα κρίσιμο στοιχείο. Μάθετε εάν θα πληρώνετε μέσω κάποιου συγκεκριμένου τραπεζικού λογαριασμού.

3. Πόσα οφείλω με την υπογραφή της μίσθωσης;

Αυτό το ποσό διαφέρει από ιδιοκτήτη σε ιδιοκτήτη. Συνήθως ζητάνε ένα ενοίκιο μπροστά ως εγγύηση. Επίσης μπορεί να υπάρχουν αμοιβές μεσίτη.

4. Ποια είναι η πολιτική για τα κατοικίδια;

Έχετε σκύλο ή γάτα; Μάθετε ακριβώς ποια κατοικίδια επιτρέπονται στο κτίριό σας. Σίγουρα πρέπει να ενημερώσετε και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

5. Υπάρχει επιπλέον χώρος αποθήκευσης;

Κάποια διαμερίσματα είναι χρυσωρυχείο με αποθήκη! Αν είστε από τους τυχερούς το διαμέρισμα που θα ενοικιάσετε μπορεί να έχει μια επιπλέον αποθήκη εσωτερικά ή στην πολυκατοικία. Στη δεύτερη περίπτωση, φροντίστε να έχετε το δικό σας κλειδί, για να κρατάτε τα υπάρχοντά σας ασφαλή!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χαλιά: Αποθήκευση και καθαριότητα

Her News b

Χρυσή αισθητική: Πολυτέλεια στη διακόσμηση του σπιτιού με καμβάδες από τη Vipart

HerNews ka

Κήπος: Φτιάξ΄τον μόνη σου

Her News