HerNews.gr
Μόδα

Stripper heels: Κάνουν θραύση στο Hollywood χάρη σε αστέρια όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μέγκαν Φοξ

Η Τζένιφερ Λόπεζ βγάζει τις γόβες της “Hustlers” εκτός αποθήκευσης αυτό το καλοκαίρι.

Τους τελευταίους μήνες, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει βγει τουλάχιστον πέντε φορές φορώντας ένα ζευγάρι πανύψηλων τακουνιών Valentino με διάφανα τακούνια.

Τα ψηλά παπούτσια θα μπορούσαν να είχαν αφαιρεθεί από την ντουλάπα της Ramona Vega  αλλά η J.Lo τα φορούσε ενώ έκανε βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης και το Μπέβερλι Χιλς, χωρίς να στροβιλίζεται γύρω από έναν στύλο.

Η Kate Beckinsale, η Jennifer Lopez και η Megan Fox φορούν διάφανες πλατφόρμες

Και ενώ το μέσο ζευγάρι κοστίζει περίπου 100 δολάρια, η έκδοση του Valentino κοστίζει 1.790 δολάρια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ένα καρότσι του γκολφ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι το μόνο σημαντικό όνομα που υποστηρίζει την ιδιαίτερη πλατφόρμα αυτή τη στιγμή. Η Μέγκαν Φοξ εθεάθη γύρω από το Λος Άντζελες με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly τον περασμένο μήνα με ένα σετ πανύψηλες διάφανες γόβες.

Και το Σαββατοκύριακο, η Kate Beckinsale γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια φορώντας τα τακούνια της – ένα ζευγάρι σχεδόν πανομοιότυπο με της Μέγκαν Φοξ, για την ακρίβεια.

Με μερικούς από τους πιο καυτούς σχεδιαστές υποδημάτων του Χόλιγουντ, όπως η Amina Muaddi και ο Larroudé , να προσφέρουν τις δικές τους απόψεις για το βασικό παπούτσι stripper, είναι ξεκάθαρο ότι το στυλ βρίσκεται στο επίκεντρο. Αλλά γιατί τώρα;Η Τζούλια Φοξ στο κόκκινο χαλί

«Τόσο η κάποτε υποτιμητική, μισογυνιστική ετικέτα «bimbo» και η υπερ-γυναικεία αισθητική που ενσωματώνει το παπούτσι στρίπερ ανακτώνται από μια νέα εποχή φεμινισμού», λέει ο Walter στο Page Six Style, δείχνοντας την άνοδο της Barbiecore ως ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου που το κίνημα έχει υλοποιηθεί μέσω της μόδας.

Η Βανέσα Χάτζενς φοράει καρό στολή

Ωστόσο, προσθέτει, είναι «ζωτικό» για όσους δοκιμάζουν αυτά τα στυλ που αγαπούν οι χορευτές να αναγνωρίσουν την προέλευσή τους.

«Οι εργαζόμενες του σεξ εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν επιβλαβή στερεότυπα και επικίνδυνες πραγματικότητες, ενώ οι διασημότητες και οι influencers συχνά διατηρούν την ασφάλεια και την κατάστασή τους ενώ δοκιμάζουν τις περαστικές τάσεις», μας λέει ο Davignon.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι σχέδιο μαγιό να επιλέξεις ανάλογα με το σωματότυπο σου – Tips για να αναδείξεις τα «δυνατά» σου σημεία

Her News

Dua Lipa: Διακόσμησε με το προσωπικό της στυλ την Hermés Birkin τσάντα της

HerNews ka

Dua Lipa: Φόρεσε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα φορέματα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

HerNewskl