HerNews.gr
Ελλάδα

Επιμένουν οι τοπικές βροχές το Σάββατο – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Σήμερα Σάββατο 12 Αυγούστου, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ήπιου χαρακτήρα, σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, σε τμήματα της Θεσσαλίας και σε περιοχές της κεντροδυτικής Στερεάς Ελλάδας μέχρι την Αιτωλοακαρνανία.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις, ενώ στο Αιγαίο ο καιρός θα είναι με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημβρινές ώρες θα είναι στους 32 – 33 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 28- 32 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, στους 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά και στους 29 – 33 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα είναι στους 22 – 32 βαθμούς Κελσίου, βορειοανατολικοί άνεμοι 7 – 8 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 – 31 βαθμούς Κελσίου, βοριάδες μέχρι και τα 5 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού για Κυριακή & Δευτέρα

Την Κυριακή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας θα υπάρξουν τοπικές βροχές. Την Δευτέρα στα βορειοδυτικά τμήματα της επικράτειας υπάρχει πιθανότητα βροχής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά σήμερα το πρωί, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Her News

Καιρός: Λασποβροχές, συννεφιά & κορύφωση της μεταφοράς σκόνης

HerNews ka

Σοφία Παυλίδου – Mάνος Παπαγιάννης: Ξανά στα δικαστήρια οι ηθοποιοί

Her News