HerNews.gr
Ταξίδια

Σπίτια διασημοτήτων που μπορείτε να νοικιάσετε για διακοπές

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να ζείτε σαν μια διασημότητα; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να εξευρενήσετε μερικά σπίτια διασημοτήτων και θα χρειαζόταν μόνο ένα μικρό κόστος από το πορτοφόλι σας.

Η Gwyneth Paltrow εντάχθηκε πρόσφατα στο ρόστερ των διασημοτήτων που προσφέρουν τις κατοικίες τους για διαμονή στο AirBnB, τον Σεπτέμβριο. Στην περίπτωση της Πάλτροου, δεν θα έχετε απλώς την ευκαιρία να μείνετε στον ξενώνα της, στο Montecito, αλλά και να δειπνήσετε μαζί της.

Από πολυτελείς χώρους που ανήκουν σε αστέρια που είναι υποψήφιοι για Όσκαρ μέχρι γραφικές, εξοχικές κατοικίες όπου ζούσαν οι αγαπημένοι σας συγγραφείς, εδώ είναι μερικά από τα διάσημα σπίτια διασημοτήτων που μπορείτε να νοικιάσετε.

Το Gingerbread House του Jimi Hendrix

Αν είστε λάτρης της ροκ μουσικής, θα ήταν παράλειψη να μην μείνετε στο ιδιότροπο εξοχικό σπίτι του Jimi Hendrix, «The Gingerbread House». Ο θρυλικός ερμηνευτής έμεινε εδώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Rainbow Bridge το 1970. Στο Maui, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Χαβάης, η εξοχική κατοικία χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930.

Το σπίτι της Τζέιν Όστεν στην Αγγλία

Οι θαυμαστές της θρυλικής συγγραφέα Τζέιν Όστεν μπορούν να μείνουν στο σπίτι της οικογένειας της, στο Μπαθ της Αγγλίας. Στο σπίτι η οικογένεια της συγγραφέας έμενε από το 1801 έως το 1805.

Το κτήμα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Παλμ Σπρινγκς

Το κτήμα 7.022 τετραγωνικών μέτρων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Παλμ Σπρινγκς, έχει φιλοξενήσει πολλούς σούπερ σταρ. Η πισίνα με φοίνικες και οι πολλοί κήποι, για να μην αναφέρουμε το γήπεδο τένις και το σπα, είναι ακριβώς αυτό που λέμε  “όνειρο του Χόλιγουντ”.

Gwyneth Paltrow: Καταχωρεί τον πολυτελή ξενώνα της στο Μοντεσίτο στο Airbnb – Θα δειπνήσει με τον επισκέπτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το καλύτερο μέρος για να ζεις στον κόσμο

Her News

Καταπληκτικά μέρη στην Ελλάδα που μοιάζουν με παραμύθι

HerNews ka

9 μοναδικές εμπειρίες για τις διακοπές σου στα Μετέωρα

Her News