HerNews.gr
Ελλάδα

Super Cup: Τα τρόπαια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Οι legends του 2004 υποδέχονται το κοινό

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Στο Γ. Καραϊσκάκης, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη διεκδικούν το ευρωπαϊκό Super Cup σε ένα ματς που θα παρακολουθήσετε ζωντανά, στις 10 από το MEGA.

Ένα Καραϊσκάκη πιο λαμπερό από ποτέ, έτοιμο να ανοίξει την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτοιμο να υποδεχθεί τον μεγάλο τελικό του UEFA Super Cup 2023 μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης και να διαφημίσει στη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η γιορτή στον Πειραιά έχει ξεκινήσει από νωρίς με πλήθος κόσμο να έχει φτάσει από το πρωί. Τα τρόπαια βρίσκονται ήδη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο κόσμος που έφτασε εκεί είχε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο με τους «legends» του Euro του 2004.

Ο Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά, μιλώντας στο MEGA είπε πως η επιλογή του Γ. Καραϊσκάκης για τον τελικό του Super Cup είναι πολύ τιμητική.

«Είναι μια σπουδαία οργάνωση. Ένα πολύ μεγάλο γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και τιμή η απόφαση της UEFA να επιλέξει το Γ. Καραϊσκάκης για τον τελικό του Super Cup. Θα είναι μαζί μας παίκτες του Euro 2004 ώστε να παίξουν με τα παιδιά των Special Olympics αλλά και με απλούς πολίτες. Να περάσουμε καλά, να ξεχάσουμε το δυσάρεστο γεγονός των τελευταίων ημερών, και να αποδείξουμε πως ξέρουμε να διοργανώνουμε αγώνες. Μακάρι να έχουμε παρόμοιους αγώνες και σε άλλα αθλήματα».

Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν

Tα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί καθώς μόλις 50 ακόμη απομένουν. Τον αγώνα θα μεταδώσει ζωντανά το Mega την Τετάρτη στις 10 το βράδυ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tραγωδία στα Τέμπη: Μέχρι το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τις αποζημιώσεις των θυμάτων

HerNews ka

Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω οργή και απογοήτευση»

Her News

Φαίη Μπακογιώργου: Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες – «Η μάνα της την έβαζε να μένει έγκυος για να παίρνει τα επιδόματα»

HerNews ka