HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση γεμάτη νόημα από τις διακοπές της – «Είμαι ήρεμη»

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών της λίγο πριν επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου χαλαρώνει και περνά προσωπικό χρόνο με τα αγαπημένα της άτομα στην Τήνο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/8 η Κατερίνα Καινούργιου ανήρτησε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με το μαγιό της στην παραλία και τη συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα λέγοντας ότι είναι ήρεμη και ευτυχισμένη.

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φώτο … για κάποιο λόγο σας άρεσε πολύ. Ξέρετε γιατί ? Γιατί είμαι φυσική ,χαρούμενη ,ευγνώμων κ ήρεμη … Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί…
Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου. Μου λείψατε», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» για την Ουκρανία αποκάλυψε πως το έμαθε στο Survivor

Her News b

Τάσος Νούσιας: «Με αδίκησε η ιστορία…»

Her News b

Καλομοίρα: Το νέο της look θα σε πάει σίγουρα ένα «ταξίδι στο χρόνο»

HerNews ka