HerNews.gr
Beauty

#ShowerTok: Η τάση που δεν περίμενε κανείς να λατρέψουμε!

βρεγμένα μαλλιά

Στον κόσμο των κοινωνικών μέσων, ένα νέο και εξαιρετικά δημοφιλές hashtag έχει κλέψει την παράσταση στο TikTok: το #ShowerTok. Πίσω από αυτή την τάση κρύβεται ένας νέος τρόπος αντίληψης του καθημερινού ντους, που ανέδειξαν οι beauty gurus της πλατφόρμας σε ένα τελετουργικό self care.

Το #ShowerTok αφορά στην προσωπική υγιεινή και την αυτο-φροντίδα, αναδεικνύοντας τον καθημερινό ντους ως πολύ περισσότερο από μια απλή διαδικασία καθαριότητας. Αντίθετα, τονίζεται ότι είναι μια διαδικασία σημαντική για την ευεξία και την ευτυχία του ατόμου, καθώς δημιουργεί ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στην χαλάρωση και την αναζωογόνηση.

Ο λόγος που το #ShowerTok έχει γίνει τόσο δημοφιλές είναι επειδή κατά τη διάρκεια και μετά την περίοδο της καραντίνας, οι άνθρωποι ανακάλυψαν την ικανότητα να περιποιούνται τον εαυτό τους στο σπίτι. Τα social media γέμισαν με περιεχόμενο που αφορά spa στιγμές στο σπίτι, παρέχοντας ιδέες για skincare και χαλάρωση. Αυτή η προτεραιότητα για το wellness και την περιποίηση του εαυτού μας οδήγησε στην αναδυόμενη τάση του #ShowerTok.

#ShowerTok: Η τάση που δεν περίμενε κανείς να λατρέψουμε!

Οι χρήστες του TikTok δεν απλώς μοιράζονται τις ρουτίνες τους κατά τη διάρκεια του ντους, αλλά αναδεικνύουν την σημασία της προσωπικής φροντίδας και της αυτο-αγάπης. Μέσα από βίντεο και στιγμιότυπα, μοιράζονται tips για να μετατρέψουμε το καθημερινό ντους σε μια ευκαιρία να απολαύσουμε τον χρόνο μας, να ξεφύγουμε από το άγχος και να φροντίσουμε τον εαυτό μας με αγάπη και προσοχή.

Έτσι, το #ShowerTok αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στην περιποίηση του εαυτού μας, θυμίζοντάς μας ότι και οι καθημερινές στιγμές μπορούν να μετατραπούν σε ξεχωριστές στιγμές self care και ευεξίας.

Οι μασχάλες χρειάζονται τη δική τους ρουτίνα περιποίησης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rebel Streaks: Το trend που θα συνεχίσει να κυριαρχεί και το φθινόπωρο

HerNewskl

Pre Wedding tips για να λάμπεις την ημέρα του γάμου σου

Her News

70s is back: Η απόλυτη τάση στα μαλλιά

Her News