HerNews.gr
Μόδα

4 Χρώματα για μια polished φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Η ενσωμάτωση πλούσιων νέων χρωμάτων για να έχετε μια polished γκαρνταρόμπα, σηματοδοτεί την αρχή της φθινοπωρινής μόδας, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος να φέρετε νέα ενέργεια στη ζωή σας. Το να φοράτε συγκεκριμένα χρώματα μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλά και να γίνετε πιο δυναμικές.

Φαίνεται ότι οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν το Άγιο Δισκοπότηρο του στιλ, για αυτό συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για το πώς να αποκτήσετε τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις του φθινοπώρου για μια polished γκαρνταρόμπα.

Καφέ της σοκολάτας

Το καφέ διαμορφώνεται ως το νέο μαύρο αυτό το φθινόπωρο κι αυτή η απόχρωση φέρνει ασφάλεια κι αξιοπιστία. Έτσι, είναι η τέλεια απόχρωση αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε αυτή τη σεζόν και πρέπει να φέρετε μερικές σταθερές στις εμφανίσεις σας.

Τερακότα

Οι γήινες αποχρώσεις είναι ένα από τα αγαπημένα του φθινοπώρου, και φέτος, προσθέτουμε αποχρώσεις τερακότας στο μείγμα για ρουστίκ ζεστασιά. Το να φοράτε το χρώμα αυτό φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης σε κάθε outfit. 

Μπλε του πάγου

Από τις βραδινά φορέματα, μέχρι τα πανωφόρια, οι σχεδιαστές μένουν στην τάση του μπλε του πάγου για άλλη μια σεζόν. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό αν ψάχνετε τι να φορέσετε σε ένα ρομαντικό ραντεβού. 

Το χρώμα της λεβάντας

Το χρώμα της λεβάντας φαίνεται να είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2023 και θα το δούμε παντού και  το φθινόπωρο. Δεν γίνεται λοιπόν να απουσιάζει από μια polished γκαρνταρόμπα. Η λεβάντα μπορεί να φέρει γαλήνη, ηρεμία και πνευματικότητα στη ζωή σας. Φορέστε λιλά αξεσουάρ ή ρούχα και τραβήξτε τα βλέμματα πάνω σας.

Chic τρόποι για να φορέσετε το λευκό τζιν το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ακριβή τσάντα που κρατούσε και συζητήθηκε πολύ!

HerNewskl

Το εξαιρετικό party της Longchamp At The Races στον ιππόδρομο De ParisLongchamp

HerNews ka

Πως να φορέσεις με στυλ το πουλόβερ σου!

Her News