HerNews.gr
Beauty

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της αλλαγής και η ευκαιρία να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας, για να ανανεωθείτε μετά τις διακοπές.

Ευτυχώς για εσάς, τα στιλ με τα κοντά μαλλιά είναι πολύ μοντέρνα αυτή τη στιγμή. Επομένως υπάρχουν πολλές τάσεις για κοντά μαλλιά που μπορείτε να ανατρέξετε, εάν αναζητάτε κάποια έμπνευση.

Πρώτον, το bob είναι πιο δημοφιλές από ποτέ, τόσο πολύ που μόνο το 2023 είχε ήδη αρκετές νέες παραλλαγές. Το box bob, το italian bob, το blunt bob και το bubble bob είναι μόνο μερικά στιλ που ξεχώρισαν.

Είμαστε σίγουρες ότι αυτό το κομψό κούρεμα θα είναι εξίσου δημοφιλές για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις τάσεις για τα κοντά μαλλιά που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο του 2023.

Micro Fringe

Αυτό το κούρεμα είναι ένας τρόπος να αναβαθμίσετε ένα bob κούρεμα. Είναι ένα δροσερό χτένισμα που φαίνεται και πολύ κομψό. Αν δεν θέλετε η φράντζα σας να φαίνεται επίπεδη, εφαρμόστε λίγο σπρέι στα μαλλιά σας.

Οι φράντζες (οποιουδήποτε μήκους) μπορεί να διατρέχουν τον κίνδυνο να γίνουν λιπαρές πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα μαλλιά μας.

Για να γλιτώσετε από το πολύ συχνό πλύσιμο των μαλλιών,  έχετε στη διάθεσή σας ένα dry shampoo.

Blunt Bob

Το blunt bob είναι μια καθαρή, κλασική εμφάνιση. Έχει βαριά γραμμή περιμετρικά και ταιριάζει σε κυματιστά ή ίσια μαλλιά. Είναι ένα διαχρονικό κούρεμα. 

The Slicked Back Bob

Τα κομψά, χτενισμένα προς τα πίσω μαλλιά μπορούν ακόμα να επιτευχθούν εάν τα μαλλιά σας είναι πάνω από το μήκος των ώμων. Απλά χρησιμοποιήστε ένα τζελ ελαφρύ ή ενυδατικό που δεν θα το αισθάνεστε βαρύ και δεν θα περιορίζει την κίνηση των μαλλιών σας. Με μια κατάλληλη χτένα δημιουργήστε αυτό το χτένισμα για κοντά μαλλιά.

The Barbie Blonde Bob

Με την ταινία της Barbie να προβάλλεται αυτό το καλοκαίρι, τα φωτεινά πλατινέ ξανθά μαλλιά πρόκειται να είναι μία από τις μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις για το 2023. Όπως φαίνεται στη Lily Allen, φαίνονται απίστευτα με ένα κομψό bob κούρεμα.

Πώς να φωτίσετε φυσικά τα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Tα 5 χτενίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις

HerNewskl

Barbie ponytail: H επιρροή της Barbie δεν φεύγει ούτε το φθινόπωρο

HerNewskl

Αντιγήρανση: Η κατάλληλη φροντίδα για το ώριμο δέρμα

Her News